A színész-rendező szolidáris azokkal, akiket szexuálisan zaklattak, ugyanakkor nem érti, hogy miért Martonnal kapcsolatban miért csak most szólalnak meg. Arról is beszélt, hogy a napokban találkozott a megvádolt rendezővel, akinek szerinte jár a megbocsátás – írja az atv.hu.

A szexuális abúzusok témájáról Verebes Istvánt kérdezte az Egyenes Beszédben Rónai Egon.

Verebes István: Marton László vagy öngyilkos lesz, vagy meghal

A színész-rendező az azt kérdezte, hogy a napokban nyilvánosság elé állt nyolc nőből miért nem csinált botrányt egyik sem a zaklatás pillanatában.

Miért nem pofozta fel azonnal a zaklatóját?

– tette fel a kérdést Verebes, majd hozzátette: ha az ő feleségét érte volna szexuális zaklatás, biztosan farkasszemet nézett volna a zaklatójával.

Verebes elmondta, hogy véletlenül találkozott a napokban Marton Lászlóval, aki – Verebes szavai szerint – a „halálán van.”

Vagy öngyilkos lesz, vagy meghal

– folytatta a színész-rendező, hozzátéve, hogy természetes dolog, ha egy ilyen támadás után egy ember pánikba esik, függetlenül attól, hogy igazak-e a történetek, vagy sem. Verebes elmondta: lehet, hogy Marton néhány év múlva belátja majd, hogy hibázott, de szerinte

akkor kell egy ember mellé állni, ha szarban van.

A rendező leszögezte: részvéte és együttérzése Marton Lászlóé, akkor is ha bűnös, akkor is ha ártatlan.

Az interjút itt tudja teljes terjedelmében megnézni.

Cikk- és címlapkép: Youtube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Hallgattam tegnap este a beszélgetést, és sok dologban egyet értek Verebessel.
maci0427
Egyértelmű az,hogy ez bosszú és egy ember kikészítésére megy,még akkor is ha ez igaz ! Azért sok-sok idős "öreg" színésznő is sokat tudna mesélni ha élne még az akkori időkről ! A legtöbbször nem is volt erőszak ,hanem csak úgy ! A régi filmgyárban dolgozók is tudnának mesélni...! A legszemétebb ebben az,hogy eltelt már több évtized ! A sok sok férfit meglehetne vádolni ezzel ,de az is megéri a pénzét aki eltűri és megengedi az erőszakot ! Szerintem egy férfi sem tud megerőszakolni egy nőt,,csak úgy ha leüti-elkábítja ! Vagy ha maga is benne van,akármilyen okból is !
Eladott Ország
A Marton-üggyel kapcsolatban újra megszólalt Verebes István, aki múlt csütörtökön tett egy
ellentmondásoktól sem mentes nyilatkozatot ezzel kapcsolatban, most sokkal egyértelműbben
fogalmazott. Egy kávéházban találkozott a rendezővel, aki szerinte öngyilkos lesz, vagy belehal az ügybe. Azt kérdezem: mit akarnak még Marton Lászlótól ezek után?
Sziszifusz
Már nagyon sok szó esett erről a Marton ügyről. Még az is megismerhette, akit nem érdekel a történet. Marton László megszégyenült, a hozzá hasonló perverz alakok láthatják példáját és megjavulnak (?).
Mivel már a vízcsapból is ez folyik, kezd unalmassá válni a téma. Az érintettek, sérelmeiket rendezzék le, egymás közt .
Verebes István pedig a témában lubickolva, csupán önmagát reklámozta. Csak egy szerepet játszott, túljátszott.
KisGenyo2
Namost bárkire igaz ez: "vagy öngyilkos lesz, vagy meghal"
Azt is mondhatta volna, hogy a fehér nem fekete...
Klubtag
Ez a megközelítés olyan aljas Verebes Úr, hogy az már vérlázító.
Önnek semmi más célja nincs ezzel a kijelentéssel, mint hogy gyógyíthatatlan lelkiismeret furdalást ébresszen az "ádozat(ok)ban". Ön ezzel le is szerepelt...egyszer s mindenkorra...kár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.