A hatóságok szerint legalább hetven embert mészárolt le fizetség ellenében a "pakisztáni mészáros" néven emlegetett férfi.

A pakisztáni rendőrség körözési listájának élén szereplő 35 éves férfi "pakisztáni mészáros" néven ismert. Osztrák nyomozók informátorokra támaszkodva kiderítették, hogy a szóban forgó személy embercsempészek segítségével Ausztriába akart jutni – adta hírül az osztrák Szövetségi Bűnügyi Hivatal, a BK. A police.hu is közleményt hozott le az elfogásról.

Pakisztáni bérgyilkost fogtak el Magyarországon – videó

Fotó és nyitókép: police.hu

Nagyon gyorsan kellett intézkedni

– hangsúlyozta Vincenz Kriegs-Au, a BK szóvivője szerdán.

A  magyar hatóságok a Baranya megyei Bólynál lévő erdőben a horvát-szerb-magyar hármas határ mentén elfogtak 42 illegális bevándorlót, s ott azonosították a 35 éves A. Z-t, akit Pakisztán köröz. Letartóztatták, de kiadatásáról csak később hoznak döntést.

A 35 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy mintegy 70 embert gyilkolt meg fizetség ellenében Pakisztánban. A bérgyilkosságok egyéb részleteiről az osztrák hatóságoknak nincsenek értesüléseik.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
@Pálinkás Pál: - kedves illibsi, az a baj, hogy az országban fogták el, de nem magyarok. Hol a TEK? Hol fogott itt el egyetlen rendőr, vagy tekes terroristát, bérgyilkost?
És senki nem az ilyent sajnálja, hanem azokat, akik tényleg menekülnek és ártatlanok.
A hatalom pedig pénzért, letelepedési kötvényért ki tudja kikről "áradozik"! Illibsikém!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Lehet libsik áradozni a "szegény menekült"-ről!!!
elnyomott
@Pálinkás Pál: - kedves illibsi, az a baj, hogy az országban fogták el, de nem magyarok. Hol a TEK? Hol fogott itt el egyetlen rendőr, vagy tekes terroristát, bérgyilkost?
És senki nem az ilyent sajnálja, hanem azokat, akik tényleg menekülnek és ártatlanok.
A hatalom pedig pénzért, letelepedési kötvényért ki tudja kikről "áradozik"! Illibsikém!
papa.49
Hogyan is került az országba ??? Kötvénnyel vagy a ,,zöldhatáron,, ??? Hol volt a határvédelem ??? Hol voltak a szolgálatok, nem derítették fel kicsoda ez a tetű ???
Rengeteg kérdés a ,,fülesbögre ,, válaszolhatna rá esetleg !!!
1magyar
@elnyomott: magyar hatóságok a Baranya megyei Bólynál lévő erdőben a horvát-szerb-magyar hármas határ mentén elfogtak 42 illegális bevándorlót, s ott azonosították a 35 éves -
de, magyarok fogták el.
magyarbakancs
@Pálinkás Pál: Laswegasi tömeg gyilkos keresztény volt és konzervatív nem?
elnyomott
@1magyar: -
" Osztrák nyomozók informátorokra támaszkodva kiderítették..."
Ha van körözés, ha van mire figyelni, akkor ez a minimum. De a magyar nyomozóknak vajon van informátora? És ha van, miről informál és kit?
elnyomott
@1magyar: - az osztrákok már akkor tudtak róla és keresték, amikor még bent sem volt az országukban! Mi meg, ha nincs körözés simán átengedjük.
Pálinkás Pál
@magyarbakancs: Igen..és Brejvik sem muszlim...csak ezekre az esetekre mindegyikre kb 5000 muszlim ügyet tudnék felsorolni!!!
1magyar
@elnyomott: Úgy szórakozásból nem szoktak az erdőben keresgélni a rendőrök - szerintem.
Pálinkás Pál
@elnyomott: Unalmas a dumád,mivel nem lehet kiválasztani közölük,ezért egy sem kell!!!Főleg hogy rögtön szabadon kószálhatnak szerintetek,holott az elmúlt század halálos betegségei szinte kivétel nélkül Afrikából származnak!!!
magyarbakancs
@Pálinkás Pál: Nemszeretem a muszlimokat de ami folyik az tömény ember gyűlölet
elnyomott
@Pálinkás Pál: - akkor a gyarmatosítók hurcolták be, mert a bantu néger nem igen jött errefelé.
Hogy milyen betegség származik Afrikából, vagy Európából, nem tudom.
De ha unalmas a dumám, akkor menj inkább az illibsikhez szórakozni. Mindenki jobban jár. :D
Sziszifusz
A hülyéje, embercsempészek segítségével akart bejutni az Unióba. Ahelyett hogy amíg lehetett, vagy majd amikor újból lehet venni, magyar államkötvényt váltott volna.
elnyomott
@1magyar: - igen, határsértőket keresnek. De terroristáról konkrétan nem tudnak, mert azt felfedni, ahhoz ész és tapasztalat kell. A mostani pártkatonák meg nincsenek egyikkel sem eleresztve. :(
Hány határsértőt fogtak és hányról tudták, hogy terrorista, vagy bérgyilkos?
Ugyan, a tények magukért beszélnek.
Eladott Ország
@elnyomott: A magyar hatóságoknak fogalmuk sem volt arról, hogy egy hajléktalan nevére valaki 200 ezer telekomos SIM-kártyát vásárolt, amíg a Salah Abdeslam terrorszervezete után nyomozó belga és francia hatóságok jogsegélykérelemmel meg nem keresték őket. A TEK egyébként az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága előtt elismerte, hogy sem a hajléktalanról, sem a nevén lévő 200 ezer SIM-kártyáról nem tudtak semmit. Értjük? Sem a terrorelhárítás, sem a titkosszolgálat nem figyelt fel az egy kézben összpontosult gigantikus mennyiségű kártyára. Közben meg annyiról van szó, hogy egy ilyen orbitális blama nyilvánosságra kerülése után mindenhol fejek hullanának, a rajongók pedig rájönnének, hogy jobb lesz, ha megvédik saját magukat, mert Hajdu János Rambósat játszik Orbán Viktorral és pont nem érnek rá. Ez a sztori az összes létező szolgálat, rendőrség kurva nagy szégyene. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha valami félkegyelmű elkezdene véletlenszerűen lövöldözni az országban.
Pálinkás Pál
@elnyomott: Te milyen gyarmatosítókról beszélsz a múlt században ,igenhülye??? Aids...,Ebola,..Dengi láz...soroljam libsi???
elnyomott
@Eladott Ország: - hét, igen, Isten irgalmazzon nekünk, ha tömeges támadás érne minket.
Tényleg jobb, ha van kerítés. :(
elnyomott
@Pálinkás Pál: - nem én vagyok az igenhülye.
A kísérletezgetések nem a bantu négerek szokása. Ha meg kiszabadul a laborból, akkor baj van és lehet őket szidni, igaz?
Illibsikém, menj inkább máshová. Én téged untatlak, te meg engem bosszantasz, mint a piaci légy. :D
Eladott Ország
@elnyomott: Sajnos a szerencsétlenek Ázsiából, Afrikából a jobb megélhetés reményében folyamatosan jönnek Európába. A külső határzár a kerítés marad, másképpen nem lehet megállítani a népvándorlást. A schengeni határon belüli szabad közlekedésnek meg vége, a népvándorlás következtében, feltéve ha sikerül a külsőt megőrizni. De ennek jelenleg nincs realitása.
Sámannus
Én csak a daliás kerítésnek örülök, hogy ilyen szípen megállít minden migráncsot.
Annak is nagyon örülök, milyen szépen hízik az államadósság, aminek hozamából egy fillér hasznunk sincs.
Helyette egy tanácsadónak hazudot nemzetközi szélhámos dubajozik belőle.
Ráadásul be hoztak már egy kisvárosnyi migránst akik letelepedhetnek, de a szabacccságharcos kúrmányunk az idegenrendészeti eljárás lefolytatására nem fogad senkit.
A néphülyítés még mindig tönkre teszi az országunkat.
Pálinkás Pál
@elnyomott: Te miről beszélsz ismét???Talán a laborokból terjedt el az Aids??? Az a Rhesus majmoktól indult..és mi sem bizonyítja jobban a rokonságukat a négerekkel,mint azok jó része is csak hordozója a kórnak mint a Rhesusok!!!
elnyomott
@Pálinkás Pál: te nem vagy éppen keresztény. :) Nem is pazarlok rád több szót.
Talán még annyit tetszik, nem tetszik, az aids bizony amerikai biológiai fegyver eredménye.
Pálinkás Pál
@elnyomott: Akkor gyorsan olvass utána ,honnan is terjedt az Aids...Az Ebola is amerikai laborokból ,mi??? Elképesztő vagy...
Pálinkás Pál
@magyarbakancs: Csak azt lehet embernek tekinteni,aki úgy is viselkedik!!! Dobjak neked pár linket???
elnyomott
@Pálinkás Pál: - inkább te olvass utána. :D
szep napot
Ha a kedves nyugati nagyorruak nem akartak volna mindenutt "demokraciat" csinalni ez a cikk sem jelenhetett volna meg. A csunya Bin Laden meg Saddam rendet tudott tartani a hazuk tajan.Most, hogy meghaltak (vagy csak valahol Braziliaban eldegelnek) eleg nagy a kaosz. Most Kim Jong Unt kezdtek el baszogatni.
quadrocopter
Azannyát! Az osztrákok megmutatták, kit kell elfogni, "ügyesék" meg elfogták! Már ez is szenzáció!
Kitünti nem lesz?
Eladott Ország
@Yoda69: Van letelepedési kötvénye, a pénz Rogán Tonyóéknál van.
elnyomott
@elnyomott: - azt írtad korábban: " elmúlt század halálos betegségei szinte kivétel nélkül Afrikából származnak!!! "
Akkor olvass utána, hogy ki is volt Henrietta Lacks. Egy kis segítség hozzá, persze ha felfogod ésszel, hogy miről is van szó:
medicalonline.hu/tudomany/cikk/henrietta_lacks_halhatatlansaga
elnyomott
@Pálinkás Pál: - azt írtad korábban: " elmúlt század halálos betegségei szinte kivétel nélkül Afrikából származnak!!! "
Akkor olvass utána, hogy ki is volt Henrietta Lacks. Egy kis segítség hozzá, persze ha felfogod ésszel, hogy miről is van szó:
medicalonline.hu/tudomany/cikk/henrietta_lacks_halhatatlansaga

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.