Saját kérésére visszatért az ATV Egyenes Beszéd című műsorába Verebes István, miután a múlt héten a zaklatási ügyről alkotott véleménye miatt kapott hideget-meleget. Az ismét meglehetősen kusza, de erősre sikerült interjúban elmondta „kételyeit” a szélsőséges indulatokat kiváltó kérdéssel kapcsolatban, de – szó szerint - elküldte a francba a szintén sajátot véleményt formáló Oroszlán Szonját és Stohl Andrást is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ha saját kérésére tért vissza, akkor gondolom a busás gázsit sem veszi fel. Vagy már neki is az hiányzik??? Én biztos nem vagyok rá kíváncsi, ahogy össze-visza hörög a lakásomban!!!
Veleda
Nos, Verebes sem 1 feleséget fogyasztott el. Neki, mint színházi igazgatónak igenis tudnia kell, hogy mi zajlik a művészvilágban.
Elfelejtette közölni, pedig tudja, hogy Martontól még a családi és rokoni körök is mélyen elhatárolták magukat, pedig ugyancsak nevezetes emberek a magyar irodalomban és a művész világban
Érdekes ha 170 szininövendék állítja, hogy igen, tudtak róla, akkor miért is kellene annyira védelmezni Martont?
Eladott Ország
A Marton-üggyel kapcsolatban újra megszólalt Verebes István, aki múlt csütörtökön tett egy
ellentmondásoktól sem mentes nyilatkozatot ezzel kapcsolatban, most sokkal egyértelműbben
fogalmazott. Egy kávéházban találkozott a rendezővel, aki szerinte öngyilkos lesz, vagy belehal az ügybe. Azt kérdezem: mit akarnak még Marton Lászlótól ezek után?
Béla333
"..Nem tette fel neki azt a kérdést, hogy mi igaz mindabból, ami kiderült, mert ez a magánügye – mondta Verebes,"

Ez is egy beteges gondolkodású ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.