A volt miniszterelnök korábban a DK vezetőjeként tárgyalt volna a szocialistákkal, de azóta már meggondolta magát.

Simicska Ádám nem fogja vissza magát, ha a politikai élet kerül szóba. Most épp azon mulatott nagyot, hogy Gyurcsány elígérkezett a szociknak, majd visszatáncolt – írja a b1blog.

Hintába tette a szocialistákat Gyurcsány, ezen röhög Simicska fia

Fotó és nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az MSZP megbuktatja Botkát a választások előtt fél évvel!!!!, mert közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet szerettek volna a DK-val. Mindezek után ma Gyurcsány azt mondja, hogy neki mégsem kell közös lista és miniszterelnök jelölt az MSZP-vel! Sokszor, sokan csináltak már hülyét az MSZP-ből, de ez így ebben a formában nem mindennapi

- írja a nagyvállalkozó fia.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
simicska fia inkabb szoljon az apjanak hogy fingassa meg a gecit, ahogy azt korabban mar belengette. Aztan mindenki rohoghet egy jo nagyot, nem csak o.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
simicska fia inkabb szoljon az apjanak hogy fingassa meg a gecit, ahogy azt korabban mar belengette. Aztan mindenki rohoghet egy jo nagyot, nem csak o.
Béla333
Botka ugyanerről, rezignáltan:
"Lassan remélem mindenki számára kiderül, hogy ki akart valójában kormányváltást és ki akar csak személyes politikai túlélést. Sajnálom, hogy így alakult..."

Azért nagy szemét ez a Feri!
Eladott Ország
Ahogy eddig egy totál meddő erőlködés volt az "összefogás", ugyanúgy eleve elhibázott egy felépülő majdani váltópártról gondolkodni. Pártot építeni, majd "váltani" a NER nem fogja engedni. Ahogy az összefogás is eleve kudarcra volt ítélve. Honnan lesz a párt mögött pénz, média, hogyan működik a szervezet? Miért gondolja valaki, hogy nem kell az első pillanattól beépülő trolloktól, provokátoroktól, az állandó széthúzást garantáló manipulációktól, az esetleg felépülő pártemberek karakterlemészárlásától tartani, és hogyan, honnan lesz egy nagy pártnak tömegbázisa, stb. Aki pártalapításban gondolkodik, a "szavazzatok rám" ajánlattal próbálkozik, az nem érzékeli a magyar valóságot. Progresszióval, a demokrácia ígéretével nem fog itt senki kormányt váltani. 1-2 ciklus nagy idő. De súlyos butaság azt hinni, hogy az alatt majd csak a váltópárti akarat érvényesül, ahogy az eddig eltelt ciklusokban se az ellenzék fingta itt a passzátszelet, szóval a fidesznek is lesz egy-két beleszólása a dolgok alakulásába
és az az 1-2 ciklus, ahogy láthattuk, nagyon kevés idő, jóformán semmit nem tudott alkotni az ellenzék. És az az 1-2 ciklus legfőképpen rettenetesen sok, a végére se a kánaán jönne, csak az igazi erőlködés eleje, szóval Feri mész te a picsába.
adrenalink
@Yoda69: Gyurcsány is lengetett. Végigtrappolta az összes médiát a látomásával, oszt mi lett belőle? Egy nagy lufi, ami pukk, leszállt...
simmering73
Az egész ellenzék a fidesz kottájából muzsikál. A 2018-as választás végeredménye is már le van zsírozva. Hagy játszanak egymással. Nem kell velük foglalkozni.
Béla333
@adrenalink: 13.09
A hívők (DK-s fanatikusok) még a mai napig meg vannak győződve, hogy egy nagy titkos terv forgatókönyve van a Ferinél, és hogy hamarosan borítani fog.
Olyan ez a hit dolog, mint a német katonáknál a háború vége felé: mindenki a csodafegyverben bízik.
A DK-s fanok bármit elhisznek/megtesznek és másnap annak az ellenkezőjét is!
Nessy
A multkor láttam egy riportot, ahol többeket megkérdeztek, miért szavaz a fideszre.
10q tüzifa, 10000 forintos utalvány,mert a polgármester azt mondta, mert elzavarja a migránsokat, megvéd bennünket a muszlimoktól, akik minden nőt megerőszakolnak, elrabolják a gyerekeket etc.
Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek.
Lucifer azt mondta: tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott. Nekem sajnos ez nem sikerült.
karma1
A b1 blog mara egy kellemes szarkevero blog lett - nem baj, ez is kell, hiszen nem dobal meg mindenki mindenkire mindent...
Gyurcsany nem kerte, hogy rugjak ki botkat, meg Nyakot - ezt mind a sajat pa'rtjabeliek inteztek el.
Miutan Gyurcsany elegge vilagosan kijelentette, hogy o nem lesz miniszterelnokjeloltje sem a sajat, sem a mas partjanak, akkor most miert ez a nagy csodalkozas?
A legelso kampanylepeskent is azt mondta Gyurcsany - es ez mostanra sem valtozott -, hogy mindenhol egyetlen jeloltet kell allitania az ellenzeknek az egy fideszessel szemben, es ezekrol a helyszinen, kulon-kulon kell megallapodasokat kotniuk a partoknak, hogy kesobb ne legyen felreertes, es ne a jobbikosok allitsanak oda barkit is, bar sokszor meg az is jobb lenne, mintha 1 fideszessel szemben 5 torpepart tenne fel a nevenincs jeloltjet.
Mar Botka idejeben is azt mondta, hogy kulon listat akar inditani, tehat most mi az ujdonsag? Adamka, tenyleg inkabb a fatert kapacitald, hogy boritsa mar azt a bilit, hiszen erre var mindenki... (Asszem, te is...)
bencemacska
@karma1: ma,13:51
Botkát ő saját maga lehetetlenítette el az LMP és Pogácsa Zoltán segítségével.
Ebben az ügyben nem Botka az áldozat, hanem az MSZP Molnár vezetésével! Neki nem szabadott volna abba beleegyezni, hogy ő a párt elnöke, de Botka mondja meg, hogy mit csinálhat! Rögtön le kellett volna mondania, mert "két dudás egy csárdában..."
Nyakó kirúgásának történetét meg világosan elmondta - ha jól emlékszem az ATV-ben - Molnár Gyula. Ha egy sajtófőnök nem hajtja végre a párt elnökének utasítását, csak a hülyék csodálkoznak a kirúgásán!
Jobb későn , mint soha!
Csizmás Kond
Ferenc azért buktatta Botkát mert csak tőle félt...és úgy reméli, hogy a többiek előbb utóbb felülnek a hintájára...már csak a dékát képzeli el kormánypártnak...egy akarnok senkiházi.
Béla333
@Csizmás Kond: 14.11
Hosszú idő után ebben egyet tudunk érteni!
Van ilyen is!
adrenalink
@Béla333: Visszakerestem: május 8.-án karma1 azt írta nekem, a látomással kapcsolatban, hogy " hidd el, elég jó helyről tudom, nem is hinnéd honnan, másodpercre ki van dolgozva a buli... nem fog addig várni, mint Simics... vedd úgy, hogy a cél érdekében azt hazudta nincs a kezében bizonyíték"
1./ Nem Simics, Simicska nem becenév, egyszerűen így hívják.
2./ Imádom ezt a jólértesültséget, csak nem esek hasra tőle. Sőt! Jókat szoktam röhögni rajtuk.
3./ úgy veszem. Tényleg megint hazudott...
Szekta ide, szekta oda, kavarhat bármit ez a mitugrálsz, de szerencsére min. elnök belátható időn belül nem lesz belőle, az tuti.
Béla333
@adrenalink: 14.47
Velem még egy üveg pezsgőbe is fogadott karma, hogy a Gyurcsány által megadott 3 napos ultimátum (miszerint hogy Orbán védekezzen, vagy perelje be őt, mert különben irgum-burgum...) leteltét követően virít-e bizonyítékot vagy sem!
Bár megnyertem a fogadást, de azóta is úgy sunnyogott ezt beismerni, hogy már nyilvánosan le is mondtam a pezsgőről.
Gondolom azóta már be is jegyezte a nyereség rovatba, hogy na ezt is kibulizta, nem kell fizetni az elbukott fogadásért...
Még a mai napig is löki a baromságait minden nap, néha homlokegyenest mást, mint amit korábban néhány hónapja, de ez mind semmi, nem érdekes! Az igazság nem számít, csak a Feriiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!
karma1
Nyugodtan szovegelhettek, orulok, hogy ennyire naprakeszek vagytok belolem - en azert nem tulajdonitok nektek ekkora figyelmet, de meglatjuk, ki nevet a vegen.
Gyurcsany akkor is egy kiszamitottan, elore megfontoltan politizalo partvezeto lesz, amikor orban kezen kattanni fog a bilincs.
orban NEM lesz jovore miniszterelnok megegyszer...A pezsgodet meg megkapod, csak egy lakcimet kell hozza tudnom. Ne felj, joparan igazolhatjak itt errol az oldalrol is, hogy soha nem eltem vissza az adataikkal (lakcimukkel,), sot. (Letezik a worldwide ajandekkuldo szolgalat itt is, amivel nagyon finom pezsgot tudok kuldeni).
Teszem ezt attol fuggetlenul, hogy mar letettem mindenfele vitarol vele...
Aki fanatikus lmp hivo, azt ugysem lehet meggyozni semmirol sem.
Leragadt az autopalya epitesnel, amivel fokepp az SZDSZ-es Demszkyt vadoljak, es persze a Gripen-ekrol, amit selmeczi csucsok gabika fekudt ki a lockhead-es szeretojenel, es amit a fidesz szerzett be bombauzletkent.
Desischado
@Béla333: Béla vegyél vissza, ne sértegesd Karmát! Nem sunnyog, én nagyon egyenes, és rendes embernek ismertem meg. Különfélék vagyunk, másképp látjuk a dolgokat. Karmának az a véleménye, neked meg emez. Azért vagyunk különbözőek, mert sok féleképpen látjuk a dolgokat. Véleményt cserélünk, és nem kell sértegetni a másikat! Kér elnézést Karmától! És én tanusítom, hogy valóban nem él vissza az adatokal, az enyémet tudja, és halál nyugodtan alszom emiatt, mert NEM ÉLT MÉG SOHA VISSZA VELE, és nyilván nem is fog!

Amíg ez a tesze-toszaság megy, addig orbán joggal röhöghet a markába. Jó lenne, ha Gyurcsány is eldöntené, hogy mit is akar voltaképpen. Az biztos, hogy ez nem segíti a baloldal esélyeit.
karma1
@Desischado: Koszi, Dragam, nagyon jol esik amit mondasz, hat vannak meg itt joparan, akik ezt mondhatjak el, de nem is nekem kell a sajat igazamat vedeni, mert az ido mindig meghozza az igazan jo dontest.
Jovore orban nem fog nyerni, - sajnos, Gyurcsany sem lesz miniszterelnok, de ez az o valasztasa lesz.
Adrenalink baratunk nagyon sokaig az egyik legjobb fej volt itt, aztan megcsipte a hulye legy, es azota modszeresen tamad.
Ugyanez Belus is, hiaba mondtam neki, hogy nem vagyok semmilyen part fanatikus hivoje, egyszeruen vegiggondolom az eshetoseget, amire pedig mindenkinek modja van a sajat ismeretei, adatai alapjan.
Bela valamiert nem hajlando a vilagon semmi es senki masrol tudomast venni, kizarolag az lmp-rol, es Szelrol, Hadhazyrol. Nem torodik tenyekkel (mint pl. Greczy terkamera felvetellel tudja igazolni, hogy nem volt Szekszardon az adott idoben , de Bejlank makacsul allitja, hogy Greczy paktal a fideszesekkel), szoval ezek a dolgok mar egyaltalan nem erdekelnek - szelmalomharcot nem vivok senkivel sem, az engem becsmerloknek pedig azt uzenem, hogy lehet utanam csinalni, ugyanugy, ahogy en tettem, es el lehet jutni ugyanoda, ahogy en is eljutottam: a lehetoseg mindenkinek adott, legalabb egy kis dontesre.
Egyebkent meg szoktam nezni mindig, hogy ki mit allit, ill. mond rolam; mivel ok nem tartoznak a szoros barati korombe, igy a mondandojuk is lepereg rolam. Sokkal rosszabbul esne, (es melyen dongolkodoba esnek akkor), ha Te, vagy az itt beirogatok egy jo meretu csoportjanak valamelyik tagja irna ugyanezt rolam, mert akkor az mar akar igaz is lehet, megfontolando.
Csak azoknak a szavara szoktam adni, akik nekem mervadok. Ezzel egyutt megeccer koszike...:o))) (Na most mar joejt, hajnali kukori! Vagy ejszakai bagoly???...:o))))
karma1
Botkat a vilagon senki sem buktatta meg, a sajat merev baromsagainak, diktatori hajlamainak koszonhette a bizalomvesztest. Kar hibaztatni masokat, bar egy kis mocskolodas egy lefele meno partnak ugyebar mindig jol jon...
Nyakot pedig a partvezeto azert kuldte el, mert mar nem ez volt az elso eset, hogy hulyesegeket nyilatkozott Molnar Gyula megkerdezese nelkul, ergo, artott a sajat partja image-enek... Nem kell ennyire felni Gyurcsanytol, nem harap, csak nem szereti o sem, ha hulyenek nezik...:o))
Eladott Ország
@karma1: Ennél a Nyakónál gusztustalanabb féreg kevés található a magyarországi közéletben, pedig e téren a verseny igen éles. Jól emlékszem, mikor a drága ember becses nejével együtt párban vették fel képviselőként az utazási költségtérítést és a különélési pótlékot, mert mindketten együtt éltek külön. Mondani sem kell, hogy ez a nevetséges pár milliócska nem érte el az ügyészség ingerküszöbét, ennyit lopni egy politikusnak amolyan péntek délutáni sziesztás elfoglaltság, nem több... Meg aztán ez a takony-nyakó volt az, aki luxushotelben megszállva és szaunában sziesztázgatva vezette az úgynevezett "éhségmenetet" (szanyi kapitány nyilván a szomjasmenetet vezette ugyanekkor). Ha jól emlékszem, ez a pöcsköszörű NEM volt az a rendkívül sikeres MSZP-s, akinek 2010-ben körzetében a harmadik helyet sem sikerült elérnie egyéniben, mert miután takony-nyakó és a fidesz versenyt uszítottak az edelényi polgármester ellen, aki ki merészelte mondani, hogy a cigány terhesek rendszeresen azon igyekeznek, hogy fogyatékos gyereket szüljenek (ami egyébként Borsodban, Szabolcsban, hevesben köztudomású, ab ovo) és Oszkár barátunk ezt követően hatalmas fölénnyel megnyerte az egyéni körzetet, fideszes (libanoni bevándorló Daher Pierre, magyarul se tudó) jelöltnek is sikerült több szavazatot szereznie...Gúr Nándor előtt, mert végül Nyakót a párt nem merte a körzetben elindítani, mert még a kocsmában is leköpték. Hogy ez az emberszabású még lélegzik, az emblémája lehet az "orbán-rezsim" elszámoltatásának.
karma1
@Eladott Ország: Koszi a pontos kepet, errol nem tudtam, hogy milyen dolgai voltak...:o)) Hat nem a legfenyesebb palyafutas, asszem, az mszp csak orulhet, hogy talaltak egy indokot a kirugasara...
A baj csak az, hogy szerencsetlen Fletorol az Isten se mossa le, hogy nem o rugatta ki Nyakot az mszp-bol... (Pedig biztosra nem, mert az nem egyezik GYurcsany szemelyisegevel...)
Eladott Ország
@karma1:www.youtube.com/watch?v=4n52vWSJtms
Nyakó úrral csak annyit 2006 és 2010 között a kedves feleségével együtt élősködtek a parlamentben a magyar adófizetők kontójára. 36 millió Ft költségtérítést vettek föl lakhatásra(!) és utazásra, miközben 6 havi fizetésük 4 millió Ft volt külön-külön. És ezek után ő szervez éhségmenetet. Persze ezt követően beül a szaunájába. Nyakónak egyetlen tettével tudnék maradéktalanul egyetérteni,ha kézen fogná a kis szemüveges padtársát és a párttársait maga előtt lökdösve nekiindulnának egy jeges Duna túrának!Hosszában! Persze előbb a parton zsebek ürítése;lakáskulcs, kocsikulcs,bankkártya,széfkulcs stb... Mindezt "önként és dalolva" ahogy az átkosban szokás volt és még így sem tudnák kárpótolni az országot a nemzeti vagyon elrablása miatt!
adrenalink
@karma1: tegnap 03:28-ra Kedves Karma1!
Megnyugtatlak, hogy én még most is jófej vagyok a lapátfüleim, és az égnek álló hajam ellenére is, azok számára, akik nekem fontosak. :-)
Nem gondolom, hogy módszeresen támadnálak! Naponta tucatjával írod a hsz-eidet, én meg még májusban a Gyurcsány látomásával? szereplési vágyával? de legalábbis meggondolatlan nyilatkozatcunamijével kapcsolatban merészeltem ellenvéleményt megfogalmazni /az idő, és Gyurcsány is engem látszik igazolni, de mind1/.
Elfogadott, és tiszteletben tartom a DK, és Gyurcsány iránti elkötelezettséged, elengedtem a témát, feleslegesen nem koptatott a billentyűket!
Maradok tisztelettel:
adrenalink
adrenalink
@adrenalink: tt=m önálló életet él a tabletem:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok