Hét helyet esett vissza Magyarország a Világbank Doing Business ranglistáján, a 41. helyről a 48-ra csúszott vissza - írja az Index.hu. A portál azt írja, hogy magyar kormány direkt dolgozott azon, hogy javítsa az ország pozícióját a listán és amúgy sikerült is, ennek ellenére a helyezésünk romlott.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""magyar kormány direkt dolgozott azon, hogy javítsa az ország pozícióját a listán és amúgy sikerült is, ennek ellenére a helyezésünk romlott.""
Tehát,úgy lett rosszabb, hogy közben jobb lett. Na kéremszépen, jelentkezzen, aki nem érti ezt az okfejtést. Pedig ez már kósai, de legalábbis kovácsi magasságokat dönget. Majdnem megér egy Kormányinfót.
RonaGyuri
Nem elég lihegni

Nos a dolog valóban elgondolkodtató

Mottó:
„Tanító-néni én azért készültem”

Igencsak elgondolkoztató – s vallomással felérő – a derék Mityukáék hablatya arra a hírre, hogy „Magyarország a Világbank Doing Business ranglistáján, a 41. helyről a 48-ra csúszott vissza”.
Az még csak hagyján, hogy a bugyuta iskolás, pedig ők hogy igyekeztek: „magyar kormány direkt dolgozott azon, hogy javítsa az ország pozícióját a listán”. Képzeld Wazze, ha nem igyekezne olyan nagyon! =))
Azonban a derék Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében leszögezte, hogy „A visszaesés oka, hogy a lista elején lévők még nagyobbat javítottak a versenyképességi mutatóikon, így bár mi is javítottunk, relatíve lemaradtunk az élbolytól.”! =))
namihami
""magyar kormány direkt dolgozott azon, hogy javítsa az ország pozícióját a listán és amúgy sikerült is, ennek ellenére a helyezésünk romlott.""
Tehát,úgy lett rosszabb, hogy közben jobb lett. Na kéremszépen, jelentkezzen, aki nem érti ezt az okfejtést. Pedig ez már kósai, de legalábbis kovácsi magasságokat dönget. Majdnem megér egy Kormányinfót.
nevemnick
Motto: "...az ifjú komejnisták elkezdtek versengeni, a ,,Ki a hülyébb" című kormányvetélkedőben."
Eladott Ország
Én vagyok az, aki elég volt.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/boy-529067_960_720.jpg
Eszembe jutott egy régebbi betekintése a miniszterelnök korábbi régmúlt Dakota időszakából. Itt megy: - "Ha rájössz, hogy egy halott lovat lovagolsz, a legjobb stratégia a leszerelés.“ Ez a ló már rég halott, de a kormány még mindig nem szűnik meg. Talán alá vannak dugva, nem
tudom. Fogalmuk sincs róla, hogy állnak-e vagy ülnek-e.
papa.49
Nem a ksh. /központi hazugság hivatal/ adataiból dolgoztak, milyen más a leányzó fekvése egyből ))))))))))))))))
Eladott Ország
Mindeközben néhány tucat erkölcsi hulla már 27 éve szopatja ezt az országot.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/fidesz.jpg
Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba
Tárgy: Az áldozat
Szíves érdeklődését köszönve röviden válaszolok. Nem. Nincs. Hosszabban: nem járunk már
borbélyhoz, mert nincs a faluban. Posta sincs, bolt se, kocsma se, és persze tanácsháza is minek volna, mikor nincs forradalmi helyzet, akkor nem kell forradalmi helyszín. Csak tanácstalan közmunkások vannak, azok meg nem mernek kiabálni. Képzelje, nekünk még stadion se jutott! A falu határát egy narancsvitéz kapta, a maradékot meg a papok. Az utóbbiakból több is van, mert mifelénk pogány népség lakik. Sok a dolog velünk. Nem győzik a hittérítést. Jól tette kend, hogy idegen földön maradt, mert legalább kendet nem abajgatják ezek a narancsos misszionáriusok a bárgyú prédikációikkal. „ezen
vetyengnek, arról meg szó se esik, hogy néhány tucat erkölcsi hulla már 27 éve szopatja ezt az
országot!” Mire az én tatám csendesen megjegyezte: „na, látod, a magyarság az igazi áldozat,
ezért maradt eddig az egyetlen marakodásmentes nemzeti ünnepünk a halottak napja.”
Hát így vagyunk mi. Ismét van egy jó alkalom a gyűlölködésre, az utálkozásra. Szerencséje
kendnek, hogy ott van kend, ahol van. Ha még a jó egészsége is társul a kendet körülölelő
békességhez, akkor kendet nem csak szeretjük, hanem irigyeljük is, különösen én: Mirtill

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.