Nem először fordul elő a HírTV Szabadfogás című műsorában, hogy beengedik a beszélgetők közé Mészáros Imrét, – a Gój motorost – aki - mivel teheti, hisz éppen ezért ül ott – a minap is elismerte, hogy szerinte a ballibsik fegyelmezésére a tettlegesség a megfelelő…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez az ember többször bizonyította, hogy rettentően ostoba, buta mint a segg. Hallott ezt-azt élete során, de képtelen értelmezni és a helyén kezelni. Az már csak hab a tortán, hogy ő akarja megmondani ki libsi, ki nem. Pont olyan ostoba és egysíkú alak, mint az a @Shikari: .
Talán éppen ő az?
karma1
@Aki Én: Aaaa', en egyikbol sem nezek ki meg annyit se, hogy zsebkendobe tudnak torulni az orrukat... Ugyanis mar ahhoz is egy bizonyos intelligenciaszint kell...:o))))
Aki Én
@Shikari: Látod milyen buta vagy?! Annyit sem értettél meg, hogy aki a buta embereket, a korrupt maffia kormányt kritizálja, az nem libsi. Talán annyi a különbség a kormány és köztetek, hogy ők tudatosan teszik a ti félrevezetésetekért, ti meg csak bután kajáljátok, mert csekélyek az ismereteitek. Nektek az a jó ember, aki libsizik. Hogy ki ő valójában, mit tud a témáról, az mindegy is, hiszen úgysem értitek a felét sem.
De érdekes vonalvezetés ez egy roma származású miniszterelnök drukkerétől.
Attól, hogy hallottál valamit a háttérhatalomról, a nagyhatalmú zsidókról, még nem jelenti, hogy szakértője vagy a témának, vagy, hogy bármit is megértettél belőle.
karma1
Ha virtigli lenne ... De csak egy rakas torpe szerencsetlenseg... (a firkasz nincs tisztaban a virtigli jelentesevel...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.