A polgári kormány anyagi és erkölcsi megbecsülést adott az egészségügyben dolgozóknak, ennek része a november elsejei újabb béremelés - hangsúlyozta Puskás Imre a Fidesz szóvivője, azt állítva ezzel szembe, hogy Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzásának az egészségügy volt az egyik legnagyobb kárvallottja. Mint mondta, az egészségügyben végrehajtott - az elmúlt években 400 milliárd forinttal finanszírozott, a következő években is folytatni kívánt - szakorvosi és ápolói béremelés célja és eredménye a kormány tevékenységének, a gazdasági növekedés és a pénzügyi stabilitás pedig lehetőséget teremtett a korábbi kormányzat által kivont forrás visszapótlására. Szavai szerint a szocialisták kormányzása idején "tartós rombolás zajlott", a cél pedig az volt, hogy az egészségügy gyengítésével a fizetős szolgáltatásokhoz, a magánellátásba tereljék a betegeket.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Dajka mese fideszeseknek! Ti csináltatok az elmúlt években egy csomó vízfejet "összevonás" címszó alatt, ahol a jó, hozzá nem értő pártkatonák nem kevés fizetésért még azt is elszabták, ami úgy ahogy működött!
Mennyit is vontatok ki az egészségügyből? Hány orvos és szakdolgozó hagyta ott a pályát, és ment külföldre, vagy más területre?
mennyivel nőtt a várólista? Hány beteg életét keserítettétek meg az agyament "vaklicittel"? Hány gyógyszertől vontátok meg a támogatást?
Hiszen még azt sem tudja az álomtitkárság, meg a MOK megmondani, hogy per pillanat hány orvos, és hol dolgozik! Persze, hogy úgy nincs létszám hiány, hogy egy orvos három helyen is dolgozik, és mindenhol 1 főnek számolják! 3 in 1!
CsipkeRózsa
Ezt már senkinek nem tudják bemesélni, fogják rá inkább a nyuszira.
Pálinkás Pál
Barom narancsosok,hét éve ti dúljátok az országot...!!
kissé felnőttem
nem dajkamese? ők elhiszik még ott tartanak.
Pusztán a századvég nagysokára kiadta amit terveztek: vizsgálat, várólista betegágyak idősgondozás ( maszekbe mert jó pénzes téma, a volt szot üdülök jó része) aztán most pinnyog egy friss mesélő szóvivő. Tegye a szivére a kezét és esküdjön erre hogy nem igy volt és van is? rögvest lefordulna, mert hegy méretű az ámitás. ( 100 milláért készült kórházi stratégia csak neten meg kéne keresni .)
Minden napra egy mese, lassan elfogy aztán itt lesz a való világ
Csizmás Kond
...mikor is kezdődött a kórházak leépítése ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.