The Kremlin seeks out ideologues who embrace its xenophobic message and share its enemies list. Hungary’s alt-right government—and its rivals—fit that profile perfectly. BUDAPEST—Russian President Vladimir Putin has some key allies in the European Union. In some countries, they are outliers, even fringe elements. In some, like France and the Netherlands, they made impressive bids for power before, finally, they failed. But in Hungary, a nation of about 10 million people east of Austria, west of Ukraine, and north of the Balkans, Putin’s soulmate is the prime minister, Viktor Orban.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegyen rank nezve... Es mar mas is latja...
Vajon valaki ezeket a cikkeket szemlezi a Parlamentben, es elmondja ennek a felnotas elmebetegnek, milyen kep alakult ki Magyarorszagrol?
Es persze az uvolto ellentmondasok: a magyar politikusok - ahogy a cikkben is van - minden averzio nelkul latogatjak a krimi orosz politikusokat, ami termeszetesen nagyon fajhat az ukranoknak, de ettol fuggetlenul orban nem hajlando foglalkozni az ukran ingyennyugdijakkal, amit annakidejen Gyurcsany belevett a portfoliojaba, mert ezt a torvenyt (is) igazsagtalannak es felesleges kiadasnak talalta.
A "nagy orosz-kizavaro" orban meg azonnal leallitatta az ezzel kapcsolatos felulvizsgalatokat.
RonaGyuri
@karma1: ez egy jó kérdés, bár az MTI ferdítgetéseiből arra lehet következtetni, hogy őt is megkímélik ezektől a hírektől is!
Yoda69
orban nem csak a hazat arulta el, hanem az Europai Uniot is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.