A Magyar Állandó Értekezlet zárónyilatkozatának elfogadása utána jelentette be Semjén Zsolt, hogy a jövő évtől kezdve a 42 ezer forinttal járó babakötvényt és a 62 ezer forinttal járó anyasági támogatást megkapják a határon túli magyarok is. A miniszterelnök-helyettes hozzátette: a kormány szándéka az, hogy a demográfiai helyzet javítása érdekében, mindent kiterjesszenek azokra, akiknek nincs magyarországi lakcíme. Megállapodtak abban is, közölte Semjén, hogy 2018 a külhoni magyar családok éve, illetve Mátyás király emlékéve lesz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Mint Fidesz szavazó ezzel nem értek egyet. A kinti magyarok nem itt élnek, nem itt adóznak, onnan kapjanak segítséget ahol élnek. Volna itthon is mire költeni azt a pénzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Te jó ég! Már őket megszugerálja?
.
Akkor a KÜLHONI BABÁK Gorbán bérencek lesznek?
.
És Balog Orbán Viktorkáról gondoskodik, hogy a Fidesz aktivista képes legyen eltartani őt, és testvéreit??
.
----- Apja intézetbe adta Orbán Viktorkát
www.borsonline.hu/aktualis/apja-intezetbe-adta-orban-viktorkat/79352
.
Nem sokára felnő, és ő lesz a miniszterelnök, vagy mi!!!
szaboria1
@CsipkeRózsa: Igaz de nem figyeltem pedig a küldés előtt vissza szoktam olvasni.
peterkelemen
Ja persze meg ezenkívül még jár a beiskolázási költségek és még sorolhatnánk. Felháborító! Az a külhoni, aki ezt elfogadja és nem utasítja vissza az egyértelmű, hogy nem nevezhető magyar testvérnek sokkal inkább egy gerinctelen aljas féregnek.
division
@glorianna: Na és az ilyen tudatlanokkal mit akarsz kezdeni? :-)
bencemacska
Az összes lezüllött ... magyarnak fogja magát minősíteni!
Eladott Ország
Ebben az országban rohadtul jó megszületni – babakötvény, ami a külhoni magyaroknak is jár a jövő évtől és ennek nem csak ők örülhetnek, hanem az az ország is, ahol élnek, mert minden
Magyarországról kiáramló forint, akár babakötvény, akár iskolakezdési támogatás, akár
különféle adományok, támogatások formájában kerül más országba, az ottani gazdaságot fogja erősíteni -, mert adókedvezmény jár a gyerekek után és minden egyéb földi jó, CSOK, ingyen tankönyv. De a megszületés és a felnőtté válás után jön az, ami elűzi innen az embereket. A megfizethetetlen felsőoktatás, az alacsony bérek, a lakhatási nehézségek, az önálló élet megkezdésének ellehetetlenülése. Nagy öröm nekünk az egymillió új állampolgár, de nagy veszteség az elveszített 800 000 régi állampolgár. Ugyanis sem az új egymillió, sem a régi 800 000 nem ebben az országban él és dolgozik. Értem a kormány koncepcióját. Az új állampolgárok közül remélhetőleg lesznek annyira és annyian hálásak, hogy a szavazáson részt vegyenek és a Fideszre szavazzanak. Ez minden pénzt megér. Már csak azért is, mert mi, állampolgárok fizetjük azt a pénzt. Az új állampolgárok szavazhatnak levélben, vagy akár füstjelekkel is, nem ügy. A régebbi állampolgárok, akik Németországban, vagy Angliában élvezik a migránslétet, természetesen nem szavazhatnak levélben, sem interneten, hanem el kell menniük akár az ország túlsó végébe is voksolni, már amennyiben sikerült a regisztráció, amit szintén nem könnyítenek meg az illetékesek. Kérdés még az is, hogy a maradék kilencmillió – szintén használt – állampolgárral mi legyen? Mármint mi legyen a választás után? Amikor bármi megtörténhet, akár Orbán ki is viheti az országot az Unióból. Mi itt rekedünk, az egymillió új honfitársunk pedig köszöni szépen, jól ellesz a saját országában, az uniós polgárokat megillető jogaival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.