Lássunk tisztán! Azzal, hogy az MSZP-t átlökték Botka politikai hulláján két szereplő nyert igazán: Orbán és Gyurcsány. Talán az sem véletlen, hogy Botka megpuccsolása mögött az MSZP-ben megbújó „fideszes téglák” és a párt összefogás-párti, látens gyurcsányista részének alkalmi összedolgozása sejlik fel. És – pont, mint négy éve –, amilyen ütemben javítja Gyurcsány Ferenc a saját helyzetét az ellenzéken belül, abban az ütemben amortizálja a baloldalt és erősíti a Fideszt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Látod Béla erről beszéltem neked, ami nem tudott az agyadig eljutni!
NEM GYURCSÁNY VAN HATALMON HANEM A DAKOTA!
Te inkább a DK-át tartod fő ellenfélnek és nem a fizessmaffiát!
Te az időd nagy részét Gyurcsány ekézésével töltöd. Te nem is akarsz kormányváltást, inkább egy LMP+Fidesz koaliciót...:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Itthon vagyok.
@Béla333: Az LMP sem különb párt. Hiteltelen. Schiffer miatt meg főleg.
Politikai pályafutása
1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának, ekkor kilépett a szervezetből.
hu.wikipedia.org/wiki/Schiffer_Andr%C3%A1s
karma1
@Mirabilis: Hagyd a csudaba, a budos eletben nem fogod megtudni, hogy mi Gyurcsany bune, mert jon az autopalya tulszamlazas (mert ugye orban alatt mindig is csak a legolcsobb tenderek nyertek mint tudjuk - na, ez a het vicce volt!), meg jon a Gripenekkel, - ami viszont selmeczi kiflicsucsok gabikanak volt a nagy bulija, mert akkor eppen a lockhead-es csavoval kavart, es hat ugye a futyiszt (selmeczit) nem bantjuk, mert Belank nagyon jol tudja, hogy lmp-fidesz "egy a tabor, egy a zaszlo"...Hat hogy is nezne az ki...
Honapok ota kerdezem Belat, hogy ugyan, vezesse mar elo Gyurcsany "buneit" - hat nekem sem tudta konkretan elmondani.
Amig orbanhoz egy 3000 milliardos manyup lenyulas, turai kastely megvasarlasa, orosz paks2 biznisz kotheto, a farkasflorinak kibrusztolt ketszer 1.6 milliard forint, stb., addig valahogy Gyurcsanyra csak ez az egy komoly allitasa van, hogy "Gyurcsany lop"
Valoszinu, en mar tudatlanul fogok meghalni, (remelem, jo sokara), mire Gyurcsany "osszes bunere" feny derul.
Valoszinu, hogy Bernike meg Akoska ingyer dolgoznak, mint ahogy Gyurcsany teljesen ingyen dolgozott 4 es fel evig a Parlamentben, mert nem vette fel a fizeteset. A vagyonnyilatkozata - a felesegeevel egyutt nyilvanos volt - orbanbol ugy kellett kivasalni, akkor is egy oriasit hazudott, de a felesege sem kozszereplo. mint tudjuk, kb annyira nevtelen kis senki,. mint Kovacs Marika a berelszamolasbol...
Hadhazynak sem nagyon lattam ilyenjet, de Szel sem teszi a kirakatba, holott ezeknek nyilvanosaknak kellene lenniuk.
Nem baj, majd csak arra leszek kivancsi, mi lesz a velenye Belusnak mondjuk aprilis 25-en, amikor majd az Eximbankot meg kuszaszem alapitvanyait is bele kell szamolni az allami vagyonba, amit most foggal-korommel el akar kerulni orban, mert az emelne az allamadossagot, 80 % fole. Magyarul: ki kellene mondani, hogy az orszag csodben van.
karma1
Csak tudnam, hogy ez a firkasz mire gondolhatott, amikor azt irta le a cimben, hogy "segiteni kell"... Na nehogy mar mindenki mas lelkesen segitsen orban megdonteseben, eppen csak Gyurcsany nem?
kereső
@Béla333:" A bizottság nyáron elkészített rendelettervezete nem találja fel a spanyolviaszt, hiszen az EU-szerződésben már szerepel a lehetősége annak, hogy a tagállamok a jelenleg is létező Európai Unió Büntető Igazságügyi Együttműködési Ügynökségből (Eurojust) létrehozhatják az Európai Ügyészséget, „az unió pénzügyi érdekeit sértő bűncselekmények üldözésére”. A tervezet szerint az Európai Ügyészség kizárólagos hatáskört kapna az EU pénzét érintő bűncselekmények üldözésére: ez a szervezet felügyelné a nyomozást, és képviselné a vádat is a tagállamok bíróságai előtt.

Bevetjük a csodafegyvert

Épp a kizárólagosság az, ami miatt több tagállamnak nagyon nem tetszik az ötlet. A magyar Országgyűlést például egyáltalán nem győzte meg a csalók által széthordott irgalmatlan összeg emlegetése. A parlament ezért hétfőn a kormánypártok javaslatára, de kétharmadnál is nagyobb többséggel – a Jobbik és az LMP támogató- és az MSZP ellenszavazataival – elfogadott egy olyan határozatot, amivel egy, magyarok által még soha nem alkalmazott eszközt vet be a javaslat elgáncsolására: kezdeményezi a szubszidiaritás elvének vizsgálatát.

A szubszidiaritás az EU egyik leggyakrabban emlegetett varázsszava, erősen leegyszerűsítve azt jelenti, hogy mindent azon a szinten – helyi, regionális, nemzeti vagy uniós – kell kezelni, ahol a leghatékonyabban megoldható a feladat. Az EU-szerződésben is kimondott elv alapján csak azokat az ügyeket szabad az EU-s szintre delegálni, amelyek a tagállamok szintjén nem szabályozhatók, például mert átnyúlnak a határokon. A bizottság szempontjából az EU pénzének ellopása egyértelműen ilyen probléma, de ezzel nem mindenki ért egyet.

A szubszidiaritás vizsgálata egy különleges intézmény, amelyben a tagállamok parlamentjei kapnak szerepet (a kormány nem is mondott hivatalos véleményt." Komolyan mondom, hülye ez a Gyurcsány, saját maga alatt vágja a fát, hiszen évek óta hangoztatja az Európai Ügyészség felállitásának szükségességét.
Béla333
Van akinek az nem bűncselekmény, ha úgy csapolja meg egy csapat a közpénzeket, hogy azokat felül számláztatja a fővállalkozóval, a felülszámlázott részt meg ellopják! Ez a néhány száz milliárd Forint neki nem számít, hiszen ezt a mi, rendes, "demokratikus" tolvajaink rakták zsebre.
A Gripen ügyben is 2 rendelés volt, az egyik a gépre vonatkozott (Orbánék rendelték) és egy másik cca ugyanilyen összegű a fegyverzetre és a légi utántöltő rendszerre (ez meg az MSZP megrendelése volt). 2 nagy összegű kenőpénz volt: az egyik a Fidesznek ment, a másik meg az MSZP-nek!
Tehát itt is Új-Zéladról idáig csúsztat egy hatalmasat karma naccsád!
Más:
Szemrebbenés nélkül hazudik ide olyat (egyenesen Új-Zélandról, állítása szerint), hogy Hadházy anyja 680 millióért vett földet.
Tudja hogy nem igaz amit állít, tudja hogy hazudik, mégis képes ezt leírni!
Elképesztő az a cinikus hazug, mocskolódó hozzáálás, amit idenyom. Tudja hogy hazudik, de ez őt nem érdekli.
Másnap ugyanazt a hazugságot képes leírni!
Mindezt azért, hogy megpróbálja ellehetetleníteni az LMP-t és piedesztálra emelje a kormányzása alatt bűnöket elkövető Gyurcsányt!
Szerintem a Habony művek levelező tagozatán képzi magát, úgy tud már manipulálni, hazudni, mint egy Fideszes!
troll6
Botka politikai hulláján... Röhög a vakbelem... Ez groteszk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.