Még mielőtt bárki benézné a Jobbik cukiskodását, és elkezdene érvelni amellett, hogy a demokrata pártok fogjanak össze Vona Gábor alakulatával, ismét előkerült egy jó kis szaftos zsidózás. Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője egy most felbukkant rádiófelvételen azt mondta, hogy a Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál. " Ez sincs rendben, de a párt szóvivője még meg is védte a társát. Hónapok óta meg az erőlködés - szégyenszemre liberális körökből indulva -, hogy a kormányváltás érdekében a demokrata pártok az ördöggel is cimboráljanak, vagyis fogjanak össze a Jobbikkal. Túl azon, hogy ezt a Jobbik kapásból elutasítja, érthetetlen, miért akarnak nácikkal együttműködni egyesek, még azokat a szavazatokat is kockáztatva, amelyeket a demokrata pártok megszerezhetnek. A Jobbikkal való bratyizást joggal elutasítók újabb muníciót kaphattak. Az Apáti képviselőről most előkerült zsidózás teljesen hiteltelenné teszi Apáti mostanában a megosztottságot kárhoztató...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
2002-ben Stumpf István megmondta : a Jobbikot szerethetővé kell tenni hogy ne forduljon elő még egyszer az hogy a fidesznek nincs szövetségese! Most már a cuki párt megfelel az elvárásoknak, készen áll a szövetségre.Választások után a fidesz-Jobbik-lmp. A fidesznek szüksége lesz rájuk a választási törvény módosításában.
bencemacska
@Manhattan: ma, 16:30
Gondolod, hogy Simicska megbocsájt Orbánnak?
Én nem ismerem Simicskát, csak a sajtón keresztül. De van két pont, ami szerintem nem engedi meg, hogy OV.al visszaállítsa valamikori kapcsolatát:
- antikommunista múltja, az apja iránti elkötelezettsége;
- "vastagnyakú kálomista" volta!
Szerintem antagonisztikus az ellentét, a harc egyre keményebb lesz!

Viszont a baloldal sajtó helyzete romlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.