A tegnapi napon a Fővárosi Ítélőtáblán a Fidesz-KDNP kedvenc lapja, a Ripost másodfokon veszített helyreigazítási pert a Jobbikkal szemben. Ebben szinte már semmi meglepő nincs, hiszen a fent említett terméknek még egyszer sem sikerült igazat állítania a kormányváltó erőről. A fideszes lap egyébként arról hazudozott, hogy Vona Gábor nem perelte be a kormány első számú …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
A Ripost és a Faktor a két legolvashatatlanabb online újság. nem tudom,hogy írott sajtójuk van-e,de szerintem veszteséges ha van.
Hellcat
Sorra vesztik el a rágalmazási pereiket fideszes médiában...ezek után hogy hihet el ezekne bárki bármit? Míg az Simicska féle Magyar Nemzet a fidesz malmára hajtotta a vizet az MNO tele volt helyreigazításokkal...kb mindent amit 2006 után fröcsögtek/mocskolódtak az hazugság volt. Most is ez megy csak már teletolták a szardobáló propaganda ganészórójukat 80 milliárddal és most beletolnak még 80at...legyen miből fizetni a bukott pereket.
peterkelemen
Ripost, Faktor, Pesti Srácok és még sorolhatnánk Orbán hazug szócsöveit.
wagabund
..."nyomdafestéket nem tűrő stílusban írt a Jobbik elnökéről, emiatt 300 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie, valamint bocsánatkérő levelet kell írnia Vona Gábornak. "...

jogerő ide, jogerő oda, arra a hírre igencsak kiváncsi lennék, hogy Bayer fizetett Vonának...
...de ez még csak hagyján, háromszázezer nem egy összeg...de hogy bocsánatkérő levelet írjon?...ááááá...ez pont olyan lehetetlen, mint a munkáspárt kormányrakerülésének lehetősége.

Bayer bocsánatot? na neee...az ég összeborulna a földdel..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.