Fodor Gábor beszélt az 1%-ot el nem érő pártokról. De miket mondott, emberek!?! Fodor szerint is minden józan ember egyetért abban, hogy a kamupártok ellen fel kell lépni, hiszen köztudomású, hogy sok olyan volt, amit csak a pénz miatt hoztak létre. De inkább azt kellene megnézni szerinte, hogy "csinált valaki kampányt? Részt vett egyébként a politikában? Voltak jelöltjei? Voltak plakátjai? Volt politikai aktivitása? Nagyon sok olyan szervezet van, akinek nem volt ilyen". Majd ledobta a hidrogénbombát: És nyilván mi, akik jónéhányan parlamenti pártok vagyunk, itt a mások iránti szolidaritás elsősorban az, ami miatt az embernek meg kell szólalni, hiszen azt gondoljuk, mi bízunk magunkban, ez most nem rólunk szól, hiszen mi a legnehezebb körülmények közepette is, tavaly például egy népszavazási kampányban, mikor jobbról, balról támadtak minket, közel 2%-nyian szavaztak ránk, tehát nem a liberális pártól van itt szó elsősorban, hanem arról, hogy mi is voltunk hasonló helyzetben.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Miért nem inkább a "Virágok és Madarak" történetről mesél vagy esetleg a Margit-híd aranyárban történő felújításáról?
Ha őszintén kiterítené a lapokat, akár még az 1% is simán meglenne, nem kellene most f@sni...
42
Emlékszel még?
Fodor, volt oktatásügyi akárki is régen, és tüntettek ellene.
Mit kapott a tanároktól, meg a diákoktól?
Egyest !!!
Emlékszel még?

Évek óta egy százalék, vagy még annyi sem?
Ki kíváncsi erre, rátok?!
42
Nem a liberalizmussal van a baj (önmagában - igazából ugyanolyan szar idea, mint a többi, ha szarul csinálják), hanem a magyar fodor gábor vezette liberális soha sehova nem jutó magyar liberális párttal.

Ugye nem baj, ha a fodor által vezette magyar liberális pártra (sem) szavazok?
RonaGyuri
Az hogy FG nincs magánál az egy dolog,

de hogy a derék magyar média sem az már súlyos, nagyon súlyos

Ahogy arról többen beszámoltak „Fodor Gábor, A Liberális ” volt Kálmán Olga vendége az Egyenesen-ben a HírTV-n. A téma az un. kamu-pártok ügy volt, pontosabban az a döntés, hogy „1 százalékos választási eredmény alatt vissza kell fizetnie a pártoknak az államtól kapott kampánypénzt”!
A derék ex-barát (s mai cimbora) lenyűgöző érvelését – tegyük hozzá okkal és joggal, sőt nagyon finoman és udvariasan – persze szinte kivétel nélkül rendesen körberöhögték. Azonban a minden kétséget kizáróan legnagyobb baromság, leggátlástalanabb és pofátlanabb kijelentése mellett mindenki elment, pedig ezzel kezdte: „És nyilván mi, akik jónéhányan parlamenti pártok vagyunk,…”!
Hogy mi/k vagy/tok; te szerencsétlen? Akit egy idétlen ellenzéki baromsággal bevittek a parlamentbe, ahol az első dolgod volt, hogy megakadályozd, hogy az ellenzéknek eggyel több frakciója legyen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.