A publicistát nagyon zavarhatták vendégei – a Bencsik, Lovas, Huth trió – a Sajtóklubban, néha nekik is szót kellett adni, ezért a megújult Echo TV adott egy saját műsort Bayernek, a neve pedig illeszkedik a Mónika, Balázs, Anikó vonalba, csak itt a közönségszórakoztatás (-hülyítés?) helyett a show elsődleges célja, hogy Bayer elmondhassa, amit épp akar.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Belepörgettem...Sorosozás minden szinten...aztán meghívták a kancsal mariskát beszélgetni...pfú bazdmeg ez az elja mindennek.
Hellcat
Belepörgettem...Sorosozás minden szinten...aztán meghívták a kancsal mariskát beszélgetni...pfú bazdmeg ez az elja mindennek.
Aki Én
Új műfajt teremtettek:

Propaganda-Show

Mondjuk nagyjából annyi embert érdekelhet, mint ahányan ott összejöttek :)
RonaGyuri
nem vette volna tolakodásnak annak idején, ha valaki az ő combjára teszi a kezét na azt várhatta! =))
csipetke
Szerencsére az echo tévét párszázan ha nézik,pont a tulajdonosa miatt,ezeket hülyítheti Bayer.Aki nezt képes nézni,az meg is érdemli...A Mónika show mintájára ez lehetne pl Zsozsó show.Az értéke is kb annyi..
Clavigo
@Hellcat: Remélem,,Mariskát senki nem zaklatta..nemzethhyyyyleg értem,természetesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.