Székesfehérvár is beállt a sorba: az ottani közgyűlés határozata szorgalmazza, hogy a magyar önkormányzatok utasítsák el a Soros-tervet. Megkeresett minket a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezet, és a segítségükkel bírósághoz fordulunk a pécsi önkormányzat múlt héten elfogadott, minden valóságot nélkülöző nyilatkozata miatt – mondta a Magyar Nemzetnek hétfőn Mester Zoltán, Az Emberség Erejével (AEE) civil szervezet szóvivője, miután egyeztettek a jogvédőkkel.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A példamutatás

na meg az értelme Kósa miniszterségének

Az mno.hu vezető írásában „Totális a támadás vidéken a civilek ellen: a pécsiek bírósághoz fordulnak” van egy gondolatmenet, ami külön is megér egy misét.
„Debrecenben, hétfői sajtótájékoztatóján a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter, Kósa Lajos mutatott mintát a vidéki polgármestereknek abból, hogyan szólaljanak fel az egyébként törvényesen működő civilek ellen.” – írják. Ami lássuk be soványka, de ad valami értelnet Kósa miniszterségének! =))
csipetke
Felháborító,ami ebben az országban folyik!Ez afféle boszorkányüldözés a civilek ellen.De hogy röhögés nélkül tudják a kormánypártiak nyilatkozni,amit ők maguk sem hisznek,miszerint a civilek a betelepítésen dolgoznak.Orbán elérte a célját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.