Mert a fideszesek külön fajba tartoznak. Ez rasszizmus. Ilyet mondani, hogy valaki azért mert a fidesz tagja volt, már nem lehet tisztességes elnöke az Állami Számvevőszéknek. Ez felháborító. Kikérem magamnak az összes fideszes nevében...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ki ez az idióta, saját baromságától is megőszült hordalék?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Aki Én: Írod:
" Az összes köpönyegforgató elvtelen szemét megtalálta a helyét a fidesznél"

Igen, azok fröcsögnek most a fityeszben akik kommunistának is a legrosszabbak voltak, akiket mindenki utált a Kádár rendszerben, akik miatt nevezték azt a korszakot átkosnak.
Ők már akkor is szemrebbenés nélkül tudtak hazudni, túlbuzgón szolgálták ki a pártot.
kiscsillag66
Valaki azt mondta a napokban - és én elhiszem - hogy sokan azért mentek fideszesnek, mert ott nem hagyják az embereket az út szélén. (Valóban, ezt már többször bebizonyították). Minden gengszter megtalálható náluk!
Pálinkafőző Rézüst
Ezzel akkor most elismerte,hogy a fideszben bizonyos etnikumok döntő többségben vannak... ...Hogy mik vannak!
nemkati
Egy politológus nem mondhat olyat, hogy a számvevőszék elnöke egy volt fideszes, mert az rasszizmus. :DDD

Egy fideszes viszont mondhat ilyet:
"Nekünk egy nemzeti baloldalra is szükségünk van Magyarországon. Sokan persze szkeptikusak, mondván, hogy különböző - genetikainak talán túlzás lenne mondani -, inkább fogalmazzunk úgy, hogy történeti meghatározottság miatt ennek az esélyei csekélyek. "
(0rbán Viktor, 2005 Tusnádfürdő) vagy

"amit korábban a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere"
(Kövér László, 2015 a Rákóczi Szövetség Kárpát-medencei magyar irodalomtanárok gyöngyösi találkozóján)
nemkati
És még annyit tennék hozzá, hogy amikor 0rbán azt mondja, hogy "genetikainak talán túlzás lenne mondani", akkor valójában azt mondja, hogy "nem túlzás azt mondani, hogy genetikai meghatározottság".
nemkati
És még ezt is hozzáteszem:
A fideszesek különböző - genetikainak talán túlzás lenne mondani -, inkább fogalmazzunk úgy, hogy történeti meghatározottság miatt hajlamosak a hazudozásra, csalásra, lopásra.

Amit korábban a Fidesz sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában a Fidesz és a KDNP karaktere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.