A Nottinghamben élő magyar Fekecs-Papp Henriett nagyon kemény szavakkal illeti közösségi oldalán Magyarország miniszterelnökét. A bejegyzés lényege mégsem a tényfeltárás, ami lehet akár hamis is, hanem a tendencia bemutatása, amivel nehéz lenne vitatkozni. Ez utóbbi okán adjuk közre a bejegyzést és nem az akár bulvárnak is minősíthető részek miatt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
"Szó szerint ezt mondta a hölgy: “ugrált az ágyon és azt kiabálta: Én vagyok a miniszterelnök én vagyok a miniszterelnök!” Bolgár György próbálta csitítani a nőt, hogy “ne tessék mondani ilyeneket”, de a nő hajthatatlan maradt, azt mondta Bolgárnak: “Már miért ne mondanám, hát láttam a saját szememmel, hiszen ott dolgozom!”"

Hajrá, Magyarország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Equus: az ÚJ MAGYARORSZÁGOT -már AZ AKADÉMIKUSSOLÁSS -HUNGARY-KUMM MÚDSZERTANÁVAL INDÍTOTTA ,nacionálé-fociológusként,minden rendszerváltó miniszterelnökünk beteg ágya alatt kotorászott,addig guberált amíg valóban ő lehetett a miniszterelnök,törekvése valójában a gazdagsági hatalom megszerzése volt-egymást követték A MINDENFÉLE TERVEK-A BŰNTÁRSAK KIVITELEZTÉK...a SOROS nem is igazán ORBÁN TERV LESZ-hanem egyenesen NEMZETKÖZI KOPRUDUKCIÓBAN LEVEZÉNYELT CSATA-siralmas!
simmering73
15 éve tudjuk. De ahogy látom jól el vagyunk vele. Bolond vezetőnek bolond a népe is.
nemkati
@kukac50: Azok már kiléptek a Fideszből. Épeszű ember nem támogat egy ilyen elmebeteget. Ráadásul micsoda erkölcsi hulla, aki hagyja tombolni és a hazánkat tönkretenni ezt a nyomorultat, aki őrült garázdálkodásához kisajátította az egész országot?! Már most nagyon késő, de minden perccel hatalmasakat rúg ebbe az országba a g..i! Hát miért nem tudjuk megállítani? Milyen jövőt hagynak ezek ránk és az utódainkra? Hány évtized kell helyrehozni amit ezek leromboltak?
Jozefina
Ha afele igaz, akkoor az is sok!!! (Nemzörög a haraszt...)
verőce21
Jó ide tévedni...az ember erőt merít...
annak ellenére, hogy jó nagy f@szságokat olvas közben.
csipetke
Anyám!Ha a cikknek csak a fele igaz,már az is nagyon durva.Kár,hogy minden emberhez,a legutolsó kis tanyára is,nem jutnak el a hasonló infók,mert attól tartok,nyakunkon marad az egész rablóbandájával együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok