A Nottinghamben élő magyar Fekecs-Papp Henriett nagyon kemény szavakkal illeti közösségi oldalán Magyarország miniszterelnökét. A bejegyzés lényege mégsem a tényfeltárás, ami lehet akár hamis is, hanem a tendencia bemutatása, amivel nehéz lenne vitatkozni. Ez utóbbi okán adjuk közre a bejegyzést és nem az akár bulvárnak is minősíthető részek miatt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
"Szó szerint ezt mondta a hölgy: “ugrált az ágyon és azt kiabálta: Én vagyok a miniszterelnök én vagyok a miniszterelnök!” Bolgár György próbálta csitítani a nőt, hogy “ne tessék mondani ilyeneket”, de a nő hajthatatlan maradt, azt mondta Bolgárnak: “Már miért ne mondanám, hát láttam a saját szememmel, hiszen ott dolgozom!”"

Hajrá, Magyarország.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
"Szó szerint ezt mondta a hölgy: “ugrált az ágyon és azt kiabálta: Én vagyok a miniszterelnök én vagyok a miniszterelnök!” Bolgár György próbálta csitítani a nőt, hogy “ne tessék mondani ilyeneket”, de a nő hajthatatlan maradt, azt mondta Bolgárnak: “Már miért ne mondanám, hát láttam a saját szememmel, hiszen ott dolgozom!”"

Hajrá, Magyarország.
karma1
A fent leirt esemenyekrol szinte mindenki tud mar az orszagban, aki nem csak a "kiralyi" sajtot figyeli.
A tavaly oktober 2.-i bukas utan egy Facebook-os holgyismeros gyermeke parlamenti idegenvezetesen vett reszt az osztalyaval, es amig a gyerekek csondben vartak arra, hogy bemehessenek az aulaba, orban kirohant a WC-be, es ott uvoltozott, tort-zuzott es sirt... A gyerekek megszeppenve hallgattak a tortenteket...
Lehet, hogy mar nem is magatol hazaarulo, hanem egy-egy ilyen gyogykezeles hatasara a hipnozis utjan beletaplalt dolgokat hajtja vegre. Es a kornyezete retteg tole, mert mint minden elmebeteg, kiszamithatatlan - soha senki sem tudhatja, hogy eppen mi valtja ki nala a rohamot.
Az apja annakidejen rendesen adott a rugdosassal a fejenek: marpedig egy fejre mert utesnek - ha olyan helyet talal el az utes - egesz hatralevo eletere szolo kihatast jelent.
orban bune a kezdeteknel elvitathatatlan - de most meg nagyobb azoknak a bune, akik azonnal nem vonjak ki a forgalombol, es nem tesznek semmit az elmozditasa erdekeben, hiszen o adja nekik a fizetest, meg a rengeteg lopott penzt.
Nem hiszem el, hogy ma valaki le meri huzni, hogy 10 millio embert tegyen tonkre.
(A sajat hiveiket is tonkretettek, hiszen egy gerinctelen szolgalelku, soha nem dolgozott szemely szinte sosem lehet mar a tarsadalom teljes tagja.)
RonaGyuri
csak úgy szólok a kérdéses FB oldal blokkolva van! =))
szaboria1
Tökéletesen igaz az állitás valakík nagyon ís tudják miként profitálnak ebből az állapotból. A cselekedetei miatt sajnos Orbánt nem fogják rudni felelőségre vonni mivel papija van már róla. Igy a slepje ezt használja most ki.
bakegya
Számtalan -nem átlag szellemi szinten ISTENT-ÉS EMBERT alázattal szolgáló emberbaráttól fosztotta meg a MAGYAR NEMZETET EZ A ...de itt a falnak is füle van már ...Nyakig vagyunk már a "szaharában..."Az asztrofóbiás fény beetetés csúcsra lett járatva jópénzért...és megmondta,EL FOG MENNI A FALIG...DE NEM Ő...HANEM MI...SZÓLNI SE FOGUNK TUDNI.
LÉVAI-jónak lenni jó???LAJOSUNK IS HALLGAT...A LÖLŐ ,NA ABBÓL MEG AZTÁN NEM HÚZTOK KI SEMMIT .A ZSENIALITÁSA MÁR HATÁRTALAN.
Csizmás Kond
...ez ismét egy bukóévássztori...van aki erre bukik...
kukac50
Orbánnak már van papírja arról,hogy beszámíthatatlan, már csak az a kérdés,hogy minden Fideszes elmebeteg,vagy még van köztük aki képes gondolkodni és hangot is adni az igazának?.
bakegya
@Equus: az ÚJ MAGYARORSZÁGOT -már AZ AKADÉMIKUSSOLÁSS -HUNGARY-KUMM MÚDSZERTANÁVAL INDÍTOTTA ,nacionálé-fociológusként,minden rendszerváltó miniszterelnökünk beteg ágya alatt kotorászott,addig guberált amíg valóban ő lehetett a miniszterelnök,törekvése valójában a gazdagsági hatalom megszerzése volt-egymást követték A MINDENFÉLE TERVEK-A BŰNTÁRSAK KIVITELEZTÉK...a SOROS nem is igazán ORBÁN TERV LESZ-hanem egyenesen NEMZETKÖZI KOPRUDUKCIÓBAN LEVEZÉNYELT CSATA-siralmas!
simmering73
15 éve tudjuk. De ahogy látom jól el vagyunk vele. Bolond vezetőnek bolond a népe is.
nemkati
@kukac50: Azok már kiléptek a Fideszből. Épeszű ember nem támogat egy ilyen elmebeteget. Ráadásul micsoda erkölcsi hulla, aki hagyja tombolni és a hazánkat tönkretenni ezt a nyomorultat, aki őrült garázdálkodásához kisajátította az egész országot?! Már most nagyon késő, de minden perccel hatalmasakat rúg ebbe az országba a g..i! Hát miért nem tudjuk megállítani? Milyen jövőt hagynak ezek ránk és az utódainkra? Hány évtized kell helyrehozni amit ezek leromboltak?
Jozefina
Ha afele igaz, akkoor az is sok!!! (Nemzörög a haraszt...)
verőce21
Jó ide tévedni...az ember erőt merít...
annak ellenére, hogy jó nagy f@szságokat olvas közben.
csipetke
Anyám!Ha a cikknek csak a fele igaz,már az is nagyon durva.Kár,hogy minden emberhez,a legutolsó kis tanyára is,nem jutnak el a hasonló infók,mert attól tartok,nyakunkon marad az egész rablóbandájával együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.