A múlt évi költségvetés maradványaiból, valamint az idei költségvetés átcsoportosításából nagy pénzt kapnak a sportszervezetek és az egyházak, viszont jelentősen csökken - egyebek mellett - a lakástámogatás - erről döntött a kormány a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatban.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
gyerekkoromban azt prédikálta a pap, hogy fogadjuk el, mit isten ránk mér, mert majd a mennyek országa kárpótol mindenért.
Aztán jött a következő ígéret: elvtársak teljesítsük túl a tervet, építsük a szocializmust, és akkor minden szép és jó lesz.
Némi kitérő volt a "csuhások térdre, imához".
Most ismét Isten égisze alatt szédítik a híveket. Azért Lőrinc barátot meg a többi új gazdagot nem igazán zavarja, hogy számukra a mennyek országa elérhetetlen lészen, miután "könnyebb egy tevének átbújni a tű fokán, mint a gazdag embernek bejutni a mennyországba."
Persze, lehet hogy Isten is illiberális lesz, Orbán után másodikként?
namihami
@Nessy: Mészi nem is akar bejutni ott fenn a mennyek országába, mert neki (is) már itt lenn is az van. Azt a fentit meghagyják nekünk, mert a Vezér és haverjai, családtagjai nekünk is jót akarnak. Csak mindenkinek nem juthat a lentiből, ezért ez az itteni megmarad nekik, a többi (oben) marad nekünk.Az a baj, hogy ez az elégedetlen népség (mi) semminek nem tud örülni.
Nessy
@namihami: "Meztelenül érkezünk, meztelenül távozunk"!
namihami
@Nessy: Ez igaz, de van közben néhány olyan évtized, amit ebben a ""felöltözött"" környezetben töltünk el. És ezt se lenne rossz --viszonylagos-- normális ""öltözetben"" letölteni.
Nessy
@namihami: Hát, nekem már sok reményem nincs, de talán az utánunk jövők okosabbak lesznek, mint mi.
namihami
@Nessy: Let It Be. Hogy a kedvenceim is megszólaljanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.