Egyetlen hét alatt 2,2 milliárd forint közpénz ment a felcsúti futballba az államkassza helyett. Szokás szerint rohamtempóban gyűjti sportfejlesztési programjára a közpénzt a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány. Bár a labdarúgó szövetség (illetve az illetékes szaktárca) csak december 14-én bólintott rá arra, hogy Mészáros Lőrinc akadémiája újabb 5,4 milliárd forinttal gazdagodjon a tao-rendszer keretében, Felcsútra ezalatt a rövid idő alatt is milliárdok érkeztek.

Forrás: g7.24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Most akkor mi van?

Trükköznek, vagy önkéntes korlátozás

Mottó helyett:
„kihirdetett jogerős ítéletében a Kúria kimondta,
hogy a társaságiadó-kedvezmény terhére
a vállalkozások által a sportegyesületeknek
juttatott pénzügyi támogatások (TAO) közpénznek,
a felhasználásuk részletei pedig így közérdekű adatnak
minősülnek, tehát azokat kérésre ki kell adni”

Az elmúlt napokban derült fény a tényre, hogy ártunk és qurmányunk klientúrája tovább fényezi az eddig is sztár Felcsúti foci lehetőségeit. Most már 5,4 milliárdnál áll az ismert számláló. Nem is beszélve róla, hogy a Kúria döntés miatt a mire is érkeztek magyarázatok. Na jó nevezzük őket annak, mert nekem 200milla teakonyha felszerelésre nem magyarázat!
A tegnapi nap érdekes híre volt a témában, hogy kiderítették, hogy a Felcsútra érkezett milliárdok között: „a legnagyobb meghaladta az 1,3 milliárdot”!!! Tudni kell, hogy – ha és amennyiben be lettek tartva a vonatkozó szabályok – ehhez a cégnek legalább 18 milliárdos adózott nyereséget kellet felmutatnia!
Hogy mi ebben a hír? Csak az, hogy valamiért a ki, senkit sem érdekel! Mert ugye, ha megkérdezik??? =))
bakegya
FOTÓZZÁTOK MÁR VÉGIG FELCSUTKÁT !!!-már a bejáratnál akkora küszöbön eshet át az aki meglátja a Bicske felöli útkereszteződés fényességes,látványát,mintha mellbe vágták volna a hazai halandót-MONDJUK HARMINC ÉVVEL EZ ELŐTTi emlékeimet előkotorva EGY FRANCIA KISVÁROS LÁTVÁNYA PONTOSAN ÍGY FESTETT-akkor nekem is eszembe jutott,szívesen látnám az én hazámban is a vízelvezető árkokat ilyen katonásan rendbe vágva ,haza is rohantam ,hogy hozzáadjam a haza közjavához a szolgálataim,de most már végérvényesen azt kell látnom,az orbán mészáros terv veriszét minden ÁLMOM- itt és most,a magyarországi falvak lepukkadását,elnéptelenedését,a leszakadószaporulatú emberek nyomorát látva, megtapasztalva azt hogy mészáros orbán tolvaj seregeivel az én népem lerablása,átbaszása árán ilyen kurva jól berendezkedett,csakkk mélységes egy zsarnok FUTBALBIRODALMÁR-MÉDIA-ÉS SAJTÓ GURU,ÚT-VASÚT TERVEZŐ-KIVITELEZŐ IS EGYBEN ...a többit minden jóérzésű ember gondolja hozzá a mondandómhoz,mert részemről nem szalonképes a magánvéleményemről számot adni.
@RonaGyuri: -...ha megkérdezik???="BOLDOG KARÁCSONYT!"-tankokkal őriztetik a BAZILIKÁNÁL ,EGYENLŐRE A MAGYAROKAT-de 18-ban lesz ebből még szükségállapot is-mert megszavazták a AZ ORBÁN -TERVET A fityiSS CSICSKÁI.Sajnálom de jobb hír nincs és nekünk ígéri nem is lesz!
Macskanő
"Ha tehát a tőkét közösségi tulajdonná változtatjuk át, amely a társadalom valamennyi tagjáé, akkor nem személyi tulajdon változik át társadalmivá. Csupán a társadalmi jellege változik meg a tulajdonnak. A tulajdon elveszti osztályjellegét."
(Kommunista Kiáltvány)
Orbániában pedig a közpénz elveszti közpénz jellegét.
Ezek az elvtársak is Marxon nevelkedtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.