Ágoston Tibor burkolt cigányozással haragította magára a közgyűlést és saját pártját is.

Kilépett a Jobbikból a "Rostás Winnetou"-zó debreceni képviselő
Fotó: RTL Klub

Közleményben tudatta a Jobbik, hogy debreceni képviselőjük már nem tagja a pártnak – írta meg a 444.hu.

Ágoston Tibor ellen azt követően indult vizsgálat, hogy a debreceni közgyűlésen "Rostás Winnetou programot" javasolt egy feltehetően roma származású diáknak, akinek ösztöndíját nem volt hajlandó megszavazni. Ágoston volt az egyetlen, aki nemmel szavazott.

A képviselő nem várta meg a vizsgálatot.

„Ágoston Tibor egy nappal a tervezett elnökségi ülés előtt írásos nyilatkozatot tett, melynek értelmében azonnali hatállyal lemond a Jobbikban betöltött valamennyi tisztségéről, és kérte párttagsága megszüntetését is. Egyúttal közölte, hogy a Jobbik debreceni frakciójából is kilép, a jövőben független képviselőként kíván részt venni a közgyűlés munkájában”

– közölte a Jobbik.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A rasszisták és nácik zöme már régen átment a fideSSbe. Nem véletlenül ír a világsajtó a fideSS szélsőjobbra tolódásáról.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Főleg hogy a Jobbik lassan a fidesz fiókpártja lesz...vagy észrevétette magát a Jobbik mostanában..? Igen,amikor együtt szavaz a fidesszel,mint az LMP!
human
Mekkora poén lenne ha átlépne a fideszbe ahol a rasszista nézeteit jobban üdvözlik majd.
Eladott Ország
Mi pedig Ágoston Tibornak azt javasoljuk, hogy a rasszistáknak hozzanak létre a börtönben, ahova be kellene csukni őket, egy felzárkóztató programot “Emberré válni” néven. Erre a börtönbüntetésre már lett volna alkalom, mert tavaly holokauszt-tagadásért már elítélték, de csak 750 ezer forintos pénzbüntetést kapott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.