Január végén vagy február elején Budapesten tartják azt a találkozót, amit Szita Károly kaposvári polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke hív össze, a téma pedig Soros György lesz, valamint az a vidéki hálózat, amit épít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Azt latolgatják, hogyan tudnának az államkasszából úgy pénzt elsikkasztani, hogy az többletként látszódjék.
mackoka46
Azt latolgatják, hogyan tudnának az államkasszából úgy pénzt elsikkasztani, hogy az többletként látszódjék.
justhpeter
@mackoka46: Meg még azt is latolgatják, hogy hogyan tudják azt a történetet beadni Orbánnak, hogy a nemrégen volt konszolidáció után újra eladósodtak.
Mert bizony, a Szita-féle céllal összegyűlni maga a nemzeti szégyen.
Eladott Ország
Soros miatt? Lófaszt! Orbánc geci rettegő viktátor elvtárs miatt! Persze, ki is tolmácsolhatná, ki is kezdeményezhetné a giga nemzeti rettegők összerántását? Naná, hogy csak és kizárólag szita ügynök elvtárs, aki most is nagyon, de nagyon megbízható, hiszen most is elvhű, s persze vérnarancsos elvtárs?! Ide rímel Radnóti "Oly korban éltem én e földön" kezdetű eklogája, csak most a gyilkos(-ok) nem gépen száll fölébünk, hanem itt járkál(-nak)
(szabadlábon!) közöttünk. Meg az össznépi elmebaj is gyilkol ám!

Avagy,
volt KGB-s, III/III-as elvtársak sort kerítenek egy giga nemzethy rettegést előkészítő összegyűlésre, a számukra halálos veszélyt (elszámoltatást, vagyonelkobzást, stb.) jelentő népszavazás előtt.
Nessy
Mi van, város nézést akarnak tartani? Remélem elmennek a szegénynegyedekbe is! Vagy csak ebéd a Hiltonban? Parlamenti séta?
Van egy ötletem, hogy hova menjenek!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/rovidek/aldott-bekes-panikkeltest-draga-elvtarsak/
Áldott, békés pánikkeltést, drága elvtársak (változatlanul nem az én elvtársaim)! Túl nagy a nyugalom az országban? Nem rettegnek eléggé a polgárok? Márpedig rettegniük kell, mert tájékozott, békében élő embereket nem kell megvédeni. Miután erre épül a választási kampány – a megvédésre – ha úgy alakul, előbb meg kell rémíteni az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.