Az író, filozófus, egyetemi tanár Lányi szerint mindenki civil, aki nem politikus. Mindenkit, barátait és ellenfeleit is arra hívta fel, hogy ne programokat gyártsanak, hanem szólítsák fel végre az ellenzéket az „elvtelen” együttműködésre, ami megszabadítana az Orbán-rendszertől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Pontosan ez a helyzet. A hülye elveiteket most félre kell tenni, mi lenne ha egyszer a köz érdekét tolnátok előtérbe és nem a saját kis rohadt fizetésemelésetek lebegne a szemetek előtt, szemetek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Már Lányi András is bekerült a DK-s bunkók, a DK-s csürhe keresztjébe, csak azért, mert valamiről másképp gondolkodik, másként látja, mint a magát demokratikusnak hazudó DK/Gyurcsány.
Egyetért az LMP-vel, az a sötét agyú DK-soknál olyan bűn, ami elég ahhoz, hogy személyében alázzák meg, mocskolják!
Csak a félreértések elkerülése végett: amit pl. a DK-s csürhe itt előad, annak semmi köze a demokráciához, a demokratikus elvekhez, az ilyen Peller félék vagy éppen Pálinkás félék azt sem tudják, mi is lenne az!
Amelyik pártnak ilyen antidemokratikus hívei vannak, az ilyeneket gyűjti össze,az nem tud más elveket vallani, mint amilyeneket a hívei vallanak. Pl. itt a Propin!
kereső
Hát,(sic!)ahogy igy elnézem, bajban lesz a lmp.A polgármesterek/akár függetlenek,akár független-fideszes támogatással/ kénytelen lesznek beleállni a "soros-terv" kampányba.Mit fog csinálni az Uj kezdet a polgikkal a háta megett?Az lmp is beáll ebbe?,vagy elvesziti a vidéki reménybeli támogatóit?Az Uj kezdet egyik jelöltje/polgármester/,aki még alelnök is volt a pártban,már lemondott.
simmering73
A pénzért az ellenzék már rég eladta a lelkét, ergo nincs ellenzék.
Peller Anikó
@bélgáz: mi nem vagyunk hívek te gyökér. Itt csak te vagy HIV-elemes, mi csak az orbánt akarjuk leváltani. De ezt 60 alatt nem is lehetsz képes megérteni.
quadrocopter
Jól beszél az ember, a Genyó külföldi, pénzes toborzásait is nehéz lesz ellensúlyozni!
JAJMÁR
Igen, de az a baj, hogy az emberek egy részének ez se tetszene.
Pl. amikor Karácsony kijelentette, hogy visszalép a Szél Betti javára, ha látszik, hogy neki van nagyobb esélye, mert nem a személyek és a pártok, hanem a cél a fontos, azonnal támadni kezdték, hogy ha ilyen könnyen visszalép, miért vállalta?

Mondhat itt bárki bármit, mindig lesznek "kerékkötők", és a kocsi csak döcög. Már belenyugodtam, majd csak eldöcögünk valahova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.