Az EU vizsgálatának eredményei még nem ismertek, de eddig is gyanítható volt már, hogy szabálytalanságok történtek a Budapest Szíve programban. Az ügyben itthon nyomozást indítottak korábban, de tavaly májusban megszüntették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért van olyan nagyobb projekt amiben nincs? =))
quadrocopter
"Az ügyben itthon nyomozást indítottak korábban, de tavaly májusban megszüntették."

Na, ezért nem kell a koszos rezsimnek az uniós ügyészség, a "Pintér művek" kézi vezérléssel megoldja a veszélyhelyzetet!
bencemacska
Elkaphatná valaki a roggyanttóni frakkját!

"A testület szerint már a kiírás sem stimmelt, mivel a kiírók eleve olyan feltételeket szabtak, amelyeknek csak a későbbi győztes tudott megfelelni. Ráadásul többször is kizárták az olcsóbb ajánlatot különböző furcsa okok miatt.
A 15 milliárdos, többségében uniós pénzből finanszírozott Budapest szíve programot már 2012-ben vizsgálta az unió csalás elleni hivatala."
24.hu/belfold/2018/01/25/sulyos-szabalytalansagokra-bukkanhatott-az-eu-a-budapest-szive-programban/
szaboria1
Polt szerint nem volt szabálytalanság akkor a Roggyant Tónival együtt kell leültetni. Ilyen korrupt vezetésünk azért még nem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.