Kiborította a pártot, hogy Soros szerint a Fidesz megvásárolta őket. Kunhalmi szerint Sorosnak akkor Karácsonyra kellene szavaznia.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Soros György ezzel rátapintott a lényegre, hogy a magyar ellenzéki pártok nem szabadok és nem függetlenek, hanem Orbán befolyása és informális irányítása alatt állnak. Nem a népet képviselik, hanem magukat, és az Orbán-rendszer legitimálói. Ezért nem lehet arra számítani, hogy valaha is leváltják Orbánt."
nepszava.us/soros-beledobta-a-kavicsot-a-vizbe-davosban-orban-zsebeben-az-ellenzek/
Béla333
Azért különösen káros, amit Karácsony csinál, mert ezzel nem e megtisztulást segíti elő, hanem csak újra összezilálja a helyzetet.
De ezt a jelek szerint vagy tudja és ez nem zavarja, vagy képtelen ezt átlátni és eljátsza a jószándékú balek szerepét.
Mindkét verzió káros az országnak!
Szerintem!
Nessy
@Béla333: Az, hogy a kis pártok ragaszkodnak az önmegvalósításukhoz, hogy több száz kamupárt indul a választáson, hogy van egy "testre szabott" választási törvénye a fidesznek, marad minden a régiben, illetve szépen bele sétálunk a diktatúrába, az egy személyi kézi vezérlésbe!
Béla333
@Nessy: 08.36
Maradjunk az LMP-nél: ha ők is látják, amit Soros is lát, úgy akkor teszik a legjobbat az országnak, ha ezekkel a zsarolható, megvett alakulatokkal semmiféle közösséget nem vállalnak. Már csak a választóknak kellene azt észrevenni, hogy ezt éppen az ő érdekükben teszik.
Ha ezzel az MSZP-vel lépnének bármiféle választási szövetségre, akkor a maradék remény is elveszne, hogy lehet itt még élhető ország.
A többi kis párttól nem tartok annyira, talán sokakat visszatart az indulástól az, hogy ha nem érnek el 1%-ot, akkor minden állami pénzt vissza kell fizetniük. Ez még a MOMA/Bokrosnak sem kis falat!
Szerintem!
peterkelemen
Bojkott és forradalom kell!!! A fidesz teljesen mindegy mennyivel nyerné bojkott esetén a csalásokra felépített választást, mert mindenképp megnyeri. Eddig és most is azt tesz amit csak akar ilyen balfasz ellenzéki pártok mellett. Még mi kell a magyaroknak? Kemény diktatúra? Megkapják ha tovább gyáváskodnak. Orbánék már lépítették a demokráciát, szétverték a jogállamot, felvásárolták a média 95%-át, felvásárolták és szétlopták az egész országot, szétlopják az uniós pénzeket (következmények nélkül, büntetlenül!), eltörölték az Alkotmányt helyette egy fabatkát nem érő alaptörvény van, amit kényük-kedvük szerint módosítgatnak és létrehoztak egy csalásokra felépített új választási rendszert.

Jelenleg látszat demokráciába burkolt puha diktatúra van. Nem tök mindegy a magyaroknak mennyivel nyeri meg a felcsúti zsebdiktátor és bűnbandája? 2/3-al vagy 4/5-el? Teljesen mindegy. Nincs semmiféle jelentősége. Eddig is bármit megtehettek és most is megtehetnek és meg is tesznek. Jelenleg a puha diktatúrából a kemény diktatúra irányába tartunk. Megkezdődött az ellenzéki pártok és civilszervezetek regulázása, későbbi felszámolásuknak az alapjainak a letétele. További milliók fognak elemenkülni Orbán szemétdombjáról és akkor az már egyenes út a nyomorba nem csak a mostani szegény rétegeknek, -akik már eleve ott vannak- hanem további millióknak, akik most azt hiszik túlélhetik, de tévednek. Kapzsi Orbánék nem ismerik azt a szót, hogy elég: még több és még több kell majd nekik és ha véletelnül az útjukban állsz, majd te is kedves Olvasó neked annyi lesz.

A magyarok nem olvasnak történelem könyveket, nem tanultak történelmet? Miért hazudnak sokan még önmaguknak is? Őszintén kell beszélni és az igazat kell mondani: egy diktatúrát csak és kizárólag a nép erejével lehet megdönteni. 1989-ben hiába volt vér nélküli átmenet ugyanis pont annak a levét isszuk ma közösen. Nincs népfelkelés és harc nélkül valódi demokrácia és jogállam. Gengszterváltás volt és nem rendszerváltás. A...
karma1
Bizonym, most Gyuri bacsi rendesen alavagott az ellenzeknek... Azt viszont mar csak o tudhatja, hogy miert...:o((( Gyuri bacsi, ezt elkurtad, nem kicsit, nagyon...:o(((
Nessy
@Béla333: Persze! A 14-s választások után is visszafizették az állami pénzt!
Ne nevettes. A fidesznek megéri közpénzből az a pár millió, hogy megossza az ellenzéki oldalt. Nem ok nélkül van egyfordulós választás! Megint elég lesz az összes választó 27 %-a a 2/3-hoz. A levelezőtagozatról nem is beszélve.
Béla333
@Nessy: 09.01
Nem! '14-ben el kellett számolni vele, de nem volt ez az 1%-os küszöb.
De nem is ez a lényeg!
A lényeg az amivel most Soros is kimondta azt, amit én is régen mondok:
A Fidesz mellett az MSZP-t, DK-t is el kell takarítani, ha normális országot szeretnénk!
Sziszifusz
@Béla333: 09:07
... és mi a véleményed a Jobbikról ?
Béla333
@Sziszifusz: 09.12
A Jobbik nekem nem választható alternatíva.
Az eddigi jelekből az látszik, hogy jó eséllyel hasonlóan rossz rendszert hoznának létre, mint a mostani, ha kormányra kerülnének.
Ők is képesek mindenre a hatalom érdekében.
De ez természetesen csak az én véleményem! Tévedhetek is! (Bár ritkán szoktam!)
Béla333
Milyen jó meglátta a lényeget az MSZP:

"Harangozó Tamás az ATV Start című műsorában arról beszélt, hogy Soros György csütörtöki beszédében nem kifejezetten az MSZP-ről beszélt, hanem a szociáldemokrata pártról és a feltörekvő kispártokról. Sőt, szerinte
"valamit jól csinálnak, ha a Fidesz szerint Soros, az üzletember szerint pedig a kormánypárt vette meg őket."
24.hu/belfold/2018/01/26/az-mszp-reagalt-soros-gyorgy-vadaira/
Klubtag
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba."
Surányi Miklós (1882. február 16.-1936. június 23.) író, újságíró
Klubtag
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba."
Surányi Miklós (1882. február 16.-1936. június 23.) író, újságíró
Rockxy
Az öreg elolvadt az örömtől, mikor megtudta, hogy 2300 kedvencét megsimogatta a zorbán, és most nyal neki. :)
advocat
Háááááát? Nem tudom. Akár igaza is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.