Molnár Zsolt, a párt országgyűlési képviselője Kálmán Olgával beszélgetett, amikor a műsorvezető egyszer csak nekiszegezte a kérdést: megvette-e őt a Fidesz? Komolytalan válaszok sora érkezett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Naná hogy megvette! Azért volt képes kicsinálni a saját pártja miniszterelnök jelöltjét: Botkát!
nevemnick
@Béla333: Béla, Béla, Botocska saját magát csinálta ki. Ütős lehet az anyag...
Béla333
@nevemnick: 14.22
Hány Nyugatifény blog-ot vagy Európa Kávéház blogot idézzek be, amelyikben a DK szóvivó szerkesztésében alpári módon mocskolták Botkát? Ha jól emlékszem még az aranyórájának a történetét is ők indították el. Azért a majd egy évig tartó DK-s áskálódás is kellett Botka lemondásához, ne állítsd már úgy be, mintha nem!
Emlékszel még a közös lista DK-s erőltetésére? Meg a DK belső pártszavazásra, ahol 98%-ban döntöttek úgy, hogy csak olyan közös lista lehetséges, amiben Gyurcsány is szerepel?!
nevemnick
@Béla333: Béla, most Botkáról volt szó, és nem a gyurcsányról és társairól. A kötsög botkovics úgy viselkedett a jelölése óta mint sztálin papa, amiért pillanatok alatt a legtöbb embernek unszimpatikus lett, s ezt felismerte a saját pártja is.
Ennyi.
papa.49
Ezért a ,,lízingelt,, Molnárért nem harapnám meg az ujjam az biztos ))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.