Mindezek ellenére a választók egy része töretlenül megszavazza Orbán Viktornak és pártjának a bizalmat még akkor is, ha ez lassan egyet jelent egy lájtos közép-európai diktatúra bevezetésével. De kik ők? Egybites, agyhalott zombik, akik funkcionális analfabétaként elhiszik mindazt, amit a királyi média eléjük tár? Egy tál lencséért megvásárolt nyugdíjasok, akik akkor is tevékenyen hálásak a Bözsi-utalványért, ha közben gyerekük-unokájuk külföldön és lassan már az anyanyelvüket is elfelejtették, vérvételre egy hónapot kell várniuk, gázfűtésre nincs pénzük, háziorvosuk meg már évek óta Angliában praktizál? Vagy a békemenetes egykori komcsik, azok, akik a vöröscsillagos munkásőrjelmezt becserélték nemzeti kacagányra és éljen viktoros transzparensre? Mert azok, akik tényleg hasznot húznak a rendszerből és akiknek vastagon tejel a nagyüzemi szervezett bűnözés, amit más néven (elegánsan eufemizálva) fideszes gazdaságpolitikának hívunk, azok azért kétmillióan nincsenek. „Az emberek...

Forrás: index.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Tökéletes kórkép. Csak azok nem olvassák, akiknek a leginkább gyógyulni kéne.
desiro
Csak az agy halott fitymaszopós birkák szavaznak a fideSS-re.
Sajnos ezt az írást sem olvassák el, pedig jó kórkép a mai magyar állapotokról.
division
@Aki Én: Nekem az a véleményem hogy az ellenzéki pártoknak sem a Fidesz leváltása a lényeg, hanem hogy ki kerüljön hatalomra, ugyanis ha az lenne a fontos akkor összefogtak volna és a választók mind egyetlen pártra adhatták volna le a voksukat, így simán elérhető lett volna egy kormányváltás amennyiben mindenki elment volna szavazni. Így azonban hogy minden párt a másik alá vág, csakazértis indít jelöltet a másik ellen önmaguk paródiájává váltak.
Aki Én
@division: Ebben tökéletesen igazad van. Ezeknek jó és elég a munka és felelősség nélküli pénz. Ráadásul orbánék ellenzékben sem az ország érdekeit nézték, minden valamirevaló kezdeményezésnek nekimentek, tehát nem is lenne könnyű dolguk.
Viszont az ellenzéknek és a kormányváltó közhangulatnak semmi közük egymáshoz. Ezért is olyan csekély a szavazati hajlandóság. A többség ezt a kormányt nem akarja, viszont nincs igazi alternatíva, csak kevésbé szar.
A többség nem erre vágyik.
1magyar
@division: Mert tudják, hogy jobban ők sem tudnák vezetni az országot mint a fidesz. Ezért a "munkahelyük" megtartása a cél csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.