Mindezek ellenére a választók egy része töretlenül megszavazza Orbán Viktornak és pártjának a bizalmat még akkor is, ha ez lassan egyet jelent egy lájtos közép-európai diktatúra bevezetésével. De kik ők? Egybites, agyhalott zombik, akik funkcionális analfabétaként elhiszik mindazt, amit a királyi média eléjük tár? Egy tál lencséért megvásárolt nyugdíjasok, akik akkor is tevékenyen hálásak a Bözsi-utalványért, ha közben gyerekük-unokájuk külföldön és lassan már az anyanyelvüket is elfelejtették, vérvételre egy hónapot kell várniuk, gázfűtésre nincs pénzük, háziorvosuk meg már évek óta Angliában praktizál? Vagy a békemenetes egykori komcsik, azok, akik a vöröscsillagos munkásőrjelmezt becserélték nemzeti kacagányra és éljen viktoros transzparensre? Mert azok, akik tényleg hasznot húznak a rendszerből és akiknek vastagon tejel a nagyüzemi szervezett bűnözés, amit más néven (elegánsan eufemizálva) fideszes gazdaságpolitikának hívunk, azok azért kétmillióan nincsenek. „Az emberek...

Forrás: index.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Fájdalmas. És a kedvenc töketlen ellenzékünk meg egymás rugdosásával van elfoglalva.
JAJMÁR
Sajnos az emberek azėrt szavaznak a fideszre, mert nem győztėk meg őket az ellenzėki pàrtok arról, hogy velūk jobb lesz, hogy ők tisztessėgesrk, ės hogy ők nem a
Fidrsz. Szavaznak , mert szavazni "kell", hisz figyelik ės hùzzàk a strigulàt valakik róluk. Fėlelembœl is szavaznak.

Ės a hűbėresek persze!
Nagyon kiėpūlt a rendszer, ahogy sajnos sejtettem 4 ėve, hogy ez lesz, de mėg annàl is jobban.
karma1
@JAJMÁR: A tisztesseget nem lehet csak ugy bemutatni, mint egy osztalyfonoki dicseretet - az egy hosszu folyamat eredmenyekent mutathato ki egy partrol, vagy egy vezetorol. Minden egyes alkalommal meg kell merettetnie magat, hogy hogyan old meg egy problemat, amihez hozzanyul.
A futyisz mar bebizonyitotta, hogy velejeig romlott, de mit lehet egy olyan nemzettel kezdeni, ahol egy Rozsa Sandor , horthy es a Viszkis a peldakep, nem pedig egy Szechenyi vagy Petofi?

A magyarok szepen alaposan sajat maguk alatt vagjak a fat, szidjak, aki kulfoldre ment, hogy az nem elegge hazafi, de ok, az otthon maradottak a melymagyarok...
Hat majd meglatjuk, mire futja aprilis 8.-an, de az mar bizonyithato, hogy a magyar egy ongyilkos fajta, aki hajlamos a butasagabol erenyt csinalni.
Nem kene. Tanulni kellene azoktol, akik jol csinaljak a demokraciat, a gazdasagot, nem pedig narancsot es rizst akarnak termelni nagyuzemileg Magyarorszagon akkor is, ha nincs meg ra a megfelelo eghajlat...:o((( Mert mar rakosi elvtars is ragaszkodott az elmebetegsegeihez, de o csak kispalyas volt a csuti elmebeteghez kepest...
Pedig jo lenne, ha megmaradhatna meg a magyar nep a tortenelem szinpadan, es nemcsak a hulyesegei altal elkonyvelten...
JAJMÁR
@karma1: szerintem megmarad a magyar nėp. Tele van velūnk a vilàg :)
Mindenki manipulàlható, hiszen az igazsàgunk a màsokról visszatūkröződő, hìrekből, informàciókból kialakìtott kėp, ami mindig vàltozik. Egy mėdia uralta vilàgban olyan "kėpet" raknak elėnk, amit ők akarnak, hogy làssunk, miközben azt kėpzeljūk, hogy a mi vėlemėnyūnk.
Ėn eleve elutasító vagyok, kimondottan irritàl a sujkoló agymosàs, oldaltól, ideológiàtol fūggdtlenūl. De mėg az ember is, aki elköveti, meg az is, aki csont nėlkūl benyeli. (Ha màr manipulàlnak, csinàljàk ùgy, hogy ne vegyem ėszre!)
Kūlönben nàlam màr ez súrolja a "tisztessėg" hatàràt :)

Mert ebben a mėdia uralta vilàgban rėsen kell lenni, - ėz izgalmas is - megpróbàlni belesni a kulisszàk mögė, jól kicselezni ezt a bandàt:d
Gondolatban persze, de minden a gondolattal kezdődik (ezt, v ilyesmit Popper Pėter mondta azt hiszem. "Minden bűn a gondolattal kezdődik". De minden jó is :)

A tisztessėget ėn mindenkinek megelőlegezem. Aztàn ezt vagy megerősìtik, vagy lebontjàk. Sajnos, ha az ellenzėk tele van oligarchàkkal, olyasmi, ha kisebb lėptėkű - cselekmėnyekkel, amiket a màsikon szàmonkėr - vagy csak ùgy csinál - az lebontàs kategória. :(

Oda jutottunk, hogy az ellenzėket is le kell vàltani :)
Szerintem meg fog törtėnni, valamikor a jövőben ;)
karma1
@JAJMÁR: Persze, hogy oriasi bajban van az otthoni magyarsag, mert sem a kormanya, sem az ellenzeke nem vallalhato.
De az ellenzeknek legalabb van annyi mentsege, hogy azert ilyen tutyi-mutyi,. mert nem akar ugyanazokkal a szennyes eszkozokkel harcolni, mint amit a futyisz hasznal...
De ez a vegeredmenyben sajnos nagyon meg fog latszani, mert mint a nevukben van, hogy "ellenzek", a fidesz uralkodasa alatt megtehettek volna, hogy MINDENt ellenezzenek, amit a fidesz torvenytelenul csinal. Nem kellett volna mast csinalniuk, csak a tenyeket feltarniuk, es minden nap reggel-delben-este teleharsogni vele a medianak azt a reszet, ami meg hasznalhato a szamukra.
Nem tettek - ez oriasi, tortenelmi bunuk es hibajuk...
Ezzel egyutt nem lesz orban megegyszer ME...Igaz, Gyurcsany sem, de kettejuk kozt az a kulonbseg, hogy Gyurcsany nem is akar.
division
Mindenki akinek még nem ment el a maradék esze hogy valamelyik vicc pártra voksoljon. Tény, ők is lopnak mint bármelyik párt eddig, de most egy másik pártra kellene szavazni hogy akkor meg ők lophassanak? A Fidesz legalább már elindult egy úton, még legyen meg nekik a 3. ciklusuk is.
Aki Én
@division: Igazad van Szandi, a fidesz tényleg elindult egy úton, ami nem nyerő a választóknak. Ezért is van az, hogy sok korábbi fideszes ma már nagy kormánykritikus lett. Ilyen mértékű gátlástalan és pofátlan lopás még nem volt. És ezt nem te vagy én fogjuk eldönteni, hanem a napi korrupciós ügyek, a tények, a számtan.
Csak egy egyszerű kérdés:
Szerinted miért akar a többség kormányváltást?
JAJMÁR
@karma1: bizony, az ellenzėk törtėnelmi hibàja, bogy hagyta.
Súlyos bűne pedig, amiėrt hagyta.
Nem ėrdeke a kormànyvàltàs, hiszen ezen az úton nem mehetne tovàbb, màsik utat pedig nem ismer.
A jóslatod tetszik.
Legyen így ! :)
division
@Aki Én: A többség kormányváltást akar? Amikor egy tüntetésen 1300 fő vesz részt? Na de legyen neked igazad, majd a választások után meglátjuk mennyire is akarta a nép a kormányváltást.
Aki Én
@division: Te tényleg ilyen buta vagy, vagy megjátszod magad?
Szerinted mindenki aki kormányváltást akar, kimegy az utcára? Te tényleg ezen méred le? Hát egy belvárosi buszon több ellenzéki van, mint egy tüntetésen. Tuti viccelsz mikor ilyeneket mondasz.
Minden felmérés azt mutatja, hogy a többség kormányváltást akar.
A fideszre mindig kevesebben szavaztak, mint másokra összesen, tehát a többség nem fideszes.
A fidesz 2002-ben több szavazattal bukott meg, mint amennyivel 2010-bn kétharmados lett.
Hogy a nem fideszre szavazók sokfelé szétszavaznak, az egy dolog, de nem a fideszre szavaznak.
És akkor még a milliónyi csalás...
Tehát áltathatod magad, de a nagy többség nem fideszes, sőt, sosem volt.
division
@Aki Én: Így van, vicceltem:-) Habár egy Fideszes megmozduláson azért vannak általában több tízezren is. Mindenesetre nem ez a lényeg, hanem majd a választás, mert ott fog kiderülni mekkora a kormányváltó hangulat, és teljesen értelmét veszti hogy mennyire oszlanak meg a szavazatok, a végeredmény számít majd úgyis.
Aki Én
@durbincs: Kapjál már be egy horgot, kretén :)
Aki Én
@division: Olyan szempontból nem mindegy a megoszlás, hogy mutatja mennyien nem fideszesek. Ez a többség.
Ne hagyd figyelmen kívül a sokat eláruló érvénytelen népszavazást, nemzeti konzultációk részvételét, meghíúsitott népszavazásokat...
És akkor add hozzá a közel egymillió embert, aki már elment. Ők nem annyira fideszesek,ezt a kormány is tudja, azért gátolja őket alapvető jogukban, a szavazásban.
Egyébként az már önmagában alaptörvény ellenes.
namihami
Tökéletes kórkép. Csak azok nem olvassák, akiknek a leginkább gyógyulni kéne.
desiro
Csak az agy halott fitymaszopós birkák szavaznak a fideSS-re.
Sajnos ezt az írást sem olvassák el, pedig jó kórkép a mai magyar állapotokról.
division
@Aki Én: Nekem az a véleményem hogy az ellenzéki pártoknak sem a Fidesz leváltása a lényeg, hanem hogy ki kerüljön hatalomra, ugyanis ha az lenne a fontos akkor összefogtak volna és a választók mind egyetlen pártra adhatták volna le a voksukat, így simán elérhető lett volna egy kormányváltás amennyiben mindenki elment volna szavazni. Így azonban hogy minden párt a másik alá vág, csakazértis indít jelöltet a másik ellen önmaguk paródiájává váltak.
Aki Én
@division: Ebben tökéletesen igazad van. Ezeknek jó és elég a munka és felelősség nélküli pénz. Ráadásul orbánék ellenzékben sem az ország érdekeit nézték, minden valamirevaló kezdeményezésnek nekimentek, tehát nem is lenne könnyű dolguk.
Viszont az ellenzéknek és a kormányváltó közhangulatnak semmi közük egymáshoz. Ezért is olyan csekély a szavazati hajlandóság. A többség ezt a kormányt nem akarja, viszont nincs igazi alternatíva, csak kevésbé szar.
A többség nem erre vágyik.
1magyar
@division: Mert tudják, hogy jobban ők sem tudnák vezetni az országot mint a fidesz. Ezért a "munkahelyük" megtartása a cél csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.