Az éppen nyugdíjba készülő Pintér Sándor belügyminiszter régi családi cége, az Immobil 2000 Kft. újabb ingatlanos vállalkozásokba vásárolt be Budapesten. Az Immobil 2000 több mint 92 százalékban Pintér Sándor három lányának a nevén van, a cég ügyvezetője pedig a belügyminiszter felesége. A kisebbségi tulajdonos a Cratis Zrt., amely néhány éve azért került a hírekbe, mert annak ellenére uniós támogatásban részesült, hogy ciprusi és ezáltal offshore kezekben van. A mostani bevásárlásokban Pintér Sándor kipróbált kollégái is részt vettek, további részletek a HVG megújított, kétoldalasra bővített Cégvilág rovatában, ahonnan azt is megtudhatja, hogy miként alakult a Pintér család egyes cégeinek saját tőkéje az elmúlt négy évben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mielőtt felrúgná a gyertyát, még bevásárol a maffiás belügyér! Megvan még a 353-as Wartburg, te kis córó'?
rohács1926
Én is bevásároltam, igaz nem a fővárosi ingatlanpiacon, hanem a fővárosi nagy vásárcsarnokban.
Vettem zöldséget (brokkolit is), pulyka felsőcombot meg kocsonyának valót; szóval arányaiban ugyanannyit költöttem.
atlatszo.hu/2017/02/13/jurgen-roth-pinter-sandor-titka/
Horizont
Sanyaaaaaa rendet nem tettél te rohadék... kiszolgáltad orbánt vagy ő téged, már a franc se tudja nálatok hogy megy ez. Közben milliárdos lettél sejtjük hogy. Egy szemét szar ember vagy és az is maradsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.