Hiába van vasárnap, amikor az Úr is megpihent, ezt Magyarország önmaga által felkent ura nem tartja maga számára mérvadónak. Újabb és újabb lakattal zár el minket a külvilágtól. A kormánypárti politikus azt hangoztatta: minden akadályt le kell tenni a bevándorlást támogatók és az azt finanszírozók elé. Sok újat nem adtak a szájába, de számszakilag teljesítette a rá kirótt penzumot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Elállt a szavam. Annyi szóvivő van a fideszben, hogy mindet elvitték!-:((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bencemacska: ,,Kutyát akarsz ütni, és szóvivőt találsz,, hiába minden baromnak kell feladat mert még szétszéled a horda ))))))))))))))))))))))))))))))
namihami
@papa.49: Valóban. Egy követ nem lehet úgy eldobni, hogy legalább egy Fidesz-szóvivőt ne találna el...
tudode
Ha van Isten az égben, v valahol SOHA NEM BOCSÁTJA MEG azt, hogy miután megzavarta talán a NÁLA TISZTESSÉGESEBB állampolgárok életét, egy kereki v milyen asztalnál se KOCSMÁBAN, sem egy GALERI TAGJAKÉNT 2008. március 30-án a 37 alapítóból megmaradt, hozzáhasonlók társaságában KIÁLLÍTOTTA SAJÁT, és szektája bizonyítványát azzal, hogy ÁLLAMFÉRFIAKHOZ még a rötyiben sem illően tele szájjal KIRÖHÖGTÉK, na nem az ELLENFELÜKET, a ma már amint a KORMÁNYKEREKET MEGKAPARÍNTVA, a kisemmizett fél országot!.
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany.
.
Valójában NINCS KORMÁNYA AZ ORSZÁGNAK, egy KOMOLYTALAN POLITIKAI KALANDOR GALERI rabságában él az ország apraja nagyja, ki tudja HÁNY CINKOSTÁRS segítségével.
.
Nevezzük nevén a rafcsi "falusi gyereket"!
kereső
@bencemacska: akkor nem a "cica vitte el?!"/a nyelvedet.

Mind-mind olyan,de ollyan okosságokat mond,hogy nem győzöm kapkodni a fejem/fülem,melyiket is hallgassam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.