Még mindig nem értünk a munkánk végére, van még abból bőven - fogalmazta meg Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott 20. évértékelő beszédében. Ez a beszéd, második lezárt kormányzat, 49 nap és ráadásul hamarosan 30 éves a Fidesz. “Ez a nyolc év jól sikerült, sőt jobban, mint ahogy vártuk” – jelentette ki Orbán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
már nagyon ráférne egy újabb grázi karbantartás
Grafix69
1. Az elmúlt 8 évet a történelem könyvekben a magyar nép legsötétebb időszakaként jellemzik , a totális lopások évtizedének .
2. A muszlim menekültek szinte 100 százaléka nem akar Magyarországon letelepedni , mivel pontosan tudják ez egy élhetetlen ország.
3. Nyugat Európa kezelni tudja előbb utóbb ezt a problémát.
4. Az IMF csak a kormány költekezésére rak pórázt , tehát nem a magyar népre.
5. A magyar kormány nem egyenlő a magyar néppel , legfőképpen nem a FIDESZ
6. Karácsony Gergely lefagyasztva is több ember mint Orbán király alapból .
7. 30 év alatt a magyar politikai pártok 40 ezer milliárd forintot loptak ki külföldi bankokba . ez a magyar államadósság kétszerese.
8. Olyan törvényeket hoztak kétharmaddal , amire nem volt felhatalmazásuk . Megtámogatták a saját rokonaikat ,barátokat , törvényesítették a lopást . A törvények nem az igazságosság tükörképét hozták az embereknek.
9. Amennyiben a Fidesz nyerné a választásokat akkor szinte 100 százalék az euró zóna elhagyása , egyszerűen nem fér össze a maffia berendezkedés a demokráciához .
Nessy
"Még mindig nem értünk a munkánk végére". Így igaz! Még van mit ellopni, haveroknak szétosztogatni, még nincs minden libalegelőn stadion, még tart az uniós pénz!
Azért a földrészeket talán nem kellene átrendezni!
Orbánnak isten szólt, hogy építsen kerítést? Mert Noé Isten akaratából építette a bárkát, és vitt minden élő állatból kettöt.
Sámannus
De oda értél te ganyéj. már itthon csak a migránsaid fognak rád szavazni. Rákúrsz ha csalsz.
Apatszerek
@Grafix69: Nem akarja az ország,népe kivéve az ellenzéket, hogy átvonuló ország út legyen az iszlám törvényeknek mgfelelően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.