Hódmezővásárhelyen lesöpörték a Fidesz jelöltjét. Csak remélni lehet, hogy tényleg sikerül a gerincet még nyomokban tartalmazó, ma a Fidesznek lefekvő, nyaló bürokratákat megszabadítani a félelemtől. Hogy ne Esztergom esete, a betartás győzedelmeskedjen. Miközben szinte várom, hogy Németh Szilárd, Kósa Lajos, vagy leginkább Lázár János hamarosan leleplezi, hogy Márki-Zay Péter: 1. Soros-bérenc; 2. Ha nem, akkor Soros-bérencek támogatták; 3. Különben is csaltak érdekében a Soros-bérencek; 4. Mivel a kötvénnyel, pénzért letelepedőket nem szeretné számolatlanul importálni, ezért Orbán, tehát a haza ellensége; Vagy hasonló. Mert legalább a kommunikációt meg akarják majd nyerni. Ha már a választást nem sikerült

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ebben én is biztos vagyok,hogy Hódmezővásárhely győzelme ellenük hatalmas bukás a Fidesznek.Sokkal fájdalmasabb bár melyik .másik város bukásánál. Ez a város több mint 24 éve Fideszes város.Itt szinte nem is kellett soha kampány,mert természetes volt,hogy nyer a Fidesz.Nem is volt soha meg csak a minimális létszám.Épp,hogy elértük az érvényességi határt.Most a város lakóinak jóval több mint a fele szavazott,eddig max 30% volt a részvétel. Azért ezt már a Fidesz sem tudja elcsalni,mert látszott már napközben mekkora a mozgás a városban.Ahol mi szavaztunk,ott olyan bácsi is volt,akit ketten támogattak fel és le a két lépcsőn. Lehetett vagy 98 éves. Eddig néztem Márki Zay-Péter élő adását a facebookon,és Ő maga is mondta,hogy holnaptól fel kell készülni a városnak az ellen lépésekre,mert rengeteg támadás fogja érni Őt és a lakosokat is.Sokan attól félnek,hogy Orbán ,vagy Lázár ráparancsol Vásárhely képviselőire,hogy mindannyian mondjanak fel és akkor egy szál maga nem tud majd mit kezdeni az Új Polgármester..
nevemnick
@cikicakk55: a fosás már rég beindult, nem merik meglépni. Ha igen, akkor elkezdődik az országos botrány, aminek nem lesz jó vége.
Ez jó lecke volt a fydessnek, de legfőképp az ellenzéknek- nem szarakodni kell, hanem lépni.
cikicakk55
@nevemnick: Nagyon remélem,hogy igazad lesz.. Most talán felébrednek máshol is a bizonytalanok.A Fideszre szavazók létszáma kb 300 emberrel kevesebb,mint Lázáré volt. Azért nyert a város,mert most azok is szavaztak akik eddig soha. 13.000 ember ment el akik eddig otthon maradtak. Megérte a sok kapacitálás. Köszi a hsz-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.