Németh Szilárd szerint ne az Alkotmányvédelmi Hivatal mondja meg, hogy ki a nemzetbiztonsági kockázat, hanem ő. Németh Szilárd vezetésével a Fidesz-KDNP megint ellehetetlenítette a nemzetbiztonsági bizottság munkáját. (Három hete el sem mentek az ülésre.) Németh azt mondta, aggályosnak tartja, hogy Szél Bernadett, akit ő Soros emberének tart, – annak ellenére, hogy átment a nemzetbiztonsági átvilágításon, és nem volt vele probléma – bármilyen anyaghoz hozzáférhet, ezért a Fidesz-KDNP a bizottságban nem járul hozzá ahhoz, hogy a választásokig bármilyen minősített információt megkaphasson.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Németh Sziszi hájtömegének növekedésével egyenes arányban csökkennek az észbeli képességei.(már amennyiben ez utóbbi egyáltalán volt neki).Kabaréba illő,amit ezek csinálnak..
nezelodo
Hogy szaporodnak a maffiában az istent játszó sameszok! Valamelyik arkangyal megtéphetné a fülét, hogy utána leérjen a lába a földre!
justhpeter
Ez csak menekülés a felelősségre vonás elől. De egyszer ennek is vége lesz és a bünti akkor nagyobb lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.