A hódmezővásárhelyi polgármester-választás eredményének fényében másfél napja megy a választási matek. Az arra illetékesek osztanak, szoroznak. Az ellenzéki összefogásban újratervezés van, az eddig mindentől és mindenkitől elzárkózó LMP bejelentkezett a Jobbiknál és az MSZP-Párbeszédnél is, hogy kezdjenek el egyeztetni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ellentétben azokkal akik azt szajkózzák hogy bojkottálni kell a választást, én mindig azt mondom ,mondtam hogy igenis vegye fel a seggét minél több ember és menjen szavazni!!! mert ezt a tolvaj geci bandát csak akkor lehet elzavarni!!!Csak akkor lehet változás az országban!!!Addig meg remélem a geci fityfaszos banda a cigus fecalicussal együtt, naponta összeszarják magukat félelmükben!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Jobb az ha hetven százalékra készülünk. mert a szavazókörzetek igen szélsőséges feltételeket követelnek meg Ilyen a külföldön munkát vállalók, és soha itt nem dolgozó polgárok kérdése.
Lelkesíteni kell a nyomornegyedek lakóit is a részvételre.
Meg kell találni a 106 kimagasló tudású jelölteket, hogy az ákldoctorok eltűnjenek a közéletből.
Peller Anikó
@dr. prédikátor: csak néhány debil szajkózza ezt a hülyeséget. Remélem péterke is felérte ésszel és nem kampányol már vele többet (legalábbis erre a választásra)

Tessék összefogni, mindenki, MINDENKI !! A jobbik is ! Jó, hát az elempé az hülye, velük nem lehet összefogni, de mindenki másra szükség van. Az elempére is csak ők nem hajlandók alapból amíg a stiffer él.

Ha képesek összefogni akkor mindenki el fog menni szavazni. Csak ezen múlik, legyen kire szavazni és csak egyetlen ellenzéki legyen mindenhol.
human
Találtam egy videót ami szerintem érthetően elmagyarázza a választási rendszert. Például elmondja mi a listás és az egyéni választókörzeti szavazat és milyen súlyuk van a választáskor.
youtu.be/8irysRuux0Q
human
@dr. prédikátor: Nekem is ez a bojkott dolog a jelenlegi helyzetben inkább a lusták megoldásának tűnik. Lehet ennek létjogosultsága, de a mostani helyzetben még nem.
Eladott Ország
@human: Bojkot esetén a meglévő 400 pártból a fidesz bűnbanda legalább kettőnek befizetne az indulásra és "demokratizálná" a helyzetet.
human
Ez az oldal elvileg megkönnyíti a döntést, kire érdemes szavazni
taktikaiszavazas.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok