Nyolc jelöltet már visszautasítottak, a választási bizottság egyelőre nem tett feljelentést. A 24.hu úgy értesült, a Pest megyei 10-es (azaz a monori) egyéni választókerületben választási csalás jeleire bukkantak a képviselőjelölti aláírások ellenőrzésekor: egyes jelöltek halottaktól származó ajánlásokat adtak le. Információnkat megerősítette Ugrin Dániel, Monor aljegyzője. Azt írta: Urbán Hajnalka jegyző, a választási iroda vezetője a helyi választási bizottság tagjait február 28-án arról tájékoztatta, hogy több „kis párt” által leadott ajánlóívek esetében az ellenőrzést végző választási irodai munkatársak jelentős számú (15-30 darab) hibás, nem elfogadható aláírással ellátott ajánlást rögzítettek. „Több személynél ellenőrizték a rendszerben a passziválás okát, ami minden esetben még az aláírást megelőzően bekövetkezett elhalálozás volt, ami felveti a választási csalás elkövetésének lehetőségét” – írta a monori aljegyző. Lapunk rákérdezett, hogy pontosan mely pártok,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes,.. Az osszes kocos partnak olyasmi van a neveben. mint ami regen a fidesz jelszava volt - vagy arra nagyon emlekeztet.
Nem kell azt a penzt visszafizetni, hogy is kene: a fidesz letudja a sajatmaga altal inditott kispartokra koltott kampanypenzt reklamkoltsegnek, oszt jonapot.
Semmi nem valtozik ebben az orszagban: ideje folrazni a hezitalokat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: mert jol van ez igy, hat a halottak neha visszajarnak kiserteni, nem igaz? Hatha most is csak ezzel allnak szemben...:o)))
Kookas
@papa.49: mert az ügyészséget most nagyon leköti a czeglédiügy .
papa.49
@Kookas: Az lehet veszettül keresnek valamit amivel a Gyurcsányt is csőbe tudnák húzni, de nincs olyan !!!
Sámannus
@papa.49: Talán azért kisérleteznek Czeglédível. mert Fecó a fizetését alapítványoknak ajándékozta. Hát mit képzel ez?
papa.49
@Sámannus: Azzal más semmit nem érnek az már elévült ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.