Változás várható Németország bevándorláspolitikájában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint.

Az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában Nógrádi György emlékeztetett arra, hogy a várhatóan szerdán megalakuló német kormányban a Keresztényszociális Unió (CSU) birtokolja majd a kulcsfontosságú belügyi tárcát, a konzervatív párt álláspontja pedig közel áll a visegrádi négyek és Magyarország álláspontjához a migránskérdésben.

Nógrádi: változás várható Németország menekültpolitikájában

Fotó: pixabay.com CCO

Kitért arra, hogy Angela Merkel kancellárnak ez lesz a negyedik, utolsó kormányzati ciklusa. Szeptember 24-én voltak a választások, csaknem hat hónappal később jön létre a német kormány, amire a második világháború utáni német történelemben nem volt példa – mutatott rá.

Angela Merkel meggyengült a szakértő szerint, idő kérdése, és elkezdődik az utódlási harc.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Fidesz, csakis a Fidesz. Tud annyi sületlenséget mondani, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Nekem a hiteles ember Tarjányi Péter.
kokopelli
@vukkocska: Változás várható!? Olvassa az újságokat és jövendöl,mint a választá-
soknál megjósolta! Vagy ez,vagy az, vagy a harmadik,vagy a negyedik változat lehet-
séges!Nem volt elég döglött madara,amiknek a beléből jósolhatott volna! ;-))))
Eladott Ország
Belegondolni is rossz, hogy miközben Európa civilizáltabb felén a politikának egyáltalán nem célja uszítani az embereket és a kormányok abban érdekeltek, hogy minél kevésbé látványos módon próbálják megőrizni a békét és a nyugalmat, a magyar államvezetés és fizetett szócsövei az adófizetők pénzén harcolnak a jelenlegi kormány hatalomban maradását szavatolni képes, nem létező démonokkal, terroristákkal. Igen, miközben Európában sehol másutt nincs mesterségesen felfújt migráns-hisztéria, a magyar azért adózik, hogy a saját pénzéből naponta retteghessen, gyűlölhessen és addig se foglalkozzon összkomfortos nyomorával. Ezt a célt szolgálják a jó pénzen tartott Nógrádi-félék, Nógrádi György Bakondi-életműdíjas kamuprofesszor, akik önjelölt biztonságpolitikai szakértőkként a lidérces bizonytalanság érzését tolmácsolják valahányszor megszólalnak. Nem lenne késő most sem belegondolniuk mindazoknak, akik beveszik ezeket a közhelyes, lábszagú semmitmondásokat, hogy ez a magyar kormány uszítással, félelemkeltéssel, plakátokkal és idegengyűlölettel soha semmitől nem fogja megvédeni őket. Mert ez a kormány nem a terroristának kikiáltott menekültek ellen harcol, hanem a saját, hülyíthető népe ellen. Akinek a szavazataiért az anyját is eladná.
cs.n.
Nógrádi mindenhez IS értő tanár/szakértő úr ezt is megszakértette, már csak arra lennék kíváncsi, hányszor mondta közben, hogy elnézést?
Eladott Ország
@cs.n.: S ha már tehetség: szeretném ha Nógrádi György is ott lenne a mentorok között, hiszen gyerekek: kinek volt életében annyi fellépése, mint neki? Ha van ember aki ma Magyarországon tudja azt kérem szépen, hogy mi az a hakni, hogy hogyan lehet a szart is jó áron eladni, az éppen Nógrádi György Bakondi-életműdíjas kamuprofesszor.
m.blog.hu/ha/harmadikszempont/image/nogr.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.