Vasárnaptól akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető az, aki a garázdaságot tojás- vagy papírgalacsin-dobálással követi el.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@masterboy: Lovasnemzet vagyunk :(
pl nekem is mindig van itthon tojás, amit haza kell szállítanom. Csak reménykedhetek, h nem esik útba pártrendezvény, de lakóhelyemet tekintve erre bármikor igen nagy az esély. Szóval kezdjek aggódni?
nanena
@masterboy: Elolvastad a cikket? Ez szerintem nincs benne! Viszont ha ránézel vkire és őt ettől forróság önti el, na az már büntetendő.:)
ugyeugye
@nanena: Na ez jó gondolat lefekvés előtt! :D
guess
nagyon hamar sikerült meghozniuk a döntést,ha magukat kell védeni...
guess
ja,és mi van a paradicsommal?azt szabad?papirgalacsin...muhaha
masterboy
@nanena: Nekem ugy tunik,hogy Te nem olvastad el,vagy valamiert nem tudod ertelmezni. ORIGO :" az el nem kovetett
buncselekmenyt is buntetik vasarnaptol..." Hirszerzo: Lenyeges elem az is,hogy tobb buncselekmeny elokeszuleti magatartasa is buntetendove valik..."Tovabba:aki mas szemelyere ugy gyakorol fizikai jellegu rahatast,hogy az nem alkalmas testi serules okozasara....ezert 2 evig terjedo szabadsagvesztes is jarhat.Igazabol ez takarja a tojast,papirgalacsint,es akar a paradicsomot is.Es nezzen rad forrosaggal a REBISZ-es allomany! : )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.