A dolgozó emberek tizede számít szegénynek az Európai Unióban. És Magyarországon is, ahol 2010 óta majdnem megduplázódott a jövedelemmel rendelkező szegények aránya.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Lépjünk ki, és akkor már nem mérik, hogy hanyadikok vagyunk. És egy gonddal kevesebb!
Nekem írt valami dr. Horváth Béla, hogy milyen jó a Fidesz. 4 A/4-es oldal. Olvasta valaki?
staro2
Ebbe a csapdába bizony beleesett a tolvajbanda (bocs ,orbán kormány)
Ha az alacsony munkanélküliséggel veri a mellét,akkor bizony a közmunkások nettó 70000Ft körüli bére az egész évre elterítve csúnyán lefelé viszi az átlagot.
/ pl 6 hónap közmunka 420000Ft egész évre számolva bizony csak 35000 ft nettó havonta/
A statisztika már csak ilyen pláne ha nem a közismerten független KSH számolja.
Rockxy
Ígyúgyúgyúgy!
Ettől csak a drasztikum nőtt sokkal intenzívebben.
Meg a hóvirág a kertben.
Eladott Ország
Az, amit sokan Romániáról, vagy épp Bulgáriáról gondoltak, az a mai magyar valóságot jelenti sokak számára. Nyomorért és balkáni állapotokért nem kell a szomszédba mennünk, ezt pedig nem egyszerű elfogadni. A valóság fájdalmas és keserű, ne hunyjunk szemet felette, mert ha ezt tesszük Európa szemétdombjára kerülünk. Az a kibaszott versenyelőny számunkra, hogy nem kell ellustult nyugati jólétben élnünk, hanem amióta a nyakunkon tapostok a duplájára nőtt a dolgozói szegénység? Ez a versenyelőny? Hogy a lakosság több, mint 40%-a a létminimum alatt él, amit azért töröltetek el, mert amit nem mérünk, az nem létezik? Most akkor nem az van, hogy a Nyugat gazdaságilag összeomolni készül? Nem az van, hogy ha mi nem lennénk, akkor már rég darabokra hullottak volna? Most akkor elismeritek, hogy a statisztikák kozmetikázása mellett a sok százezer kivándorolt magyar azért kell, mert hazaküldi a pénzt? Nem az van, hogy jobban teljesítünk, nem az van, hogy dübörög a gazdaság, hanem az van, hogy elüldöztétek a magyarokat, akik itt nem tudtak megélni, és most próbáljátok ezt úgy beállítani, mintha ez a lehető legjobb dolog lenne, ami velünk történhetett. Ja, még egy fontos dolog: sokkal, de sokkal kevesebbet kellene lopni az országos húsosfazék körül nyüzsgőknek. Akkor jutna pénz arra, amire kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.