Még nem állapodott meg konkrétumokban az Együtt és az MSZP-P szövetség, de néhány helyen biztosan lesz visszaléptetés egymás javára.

Nem állapodtak meg visszaléptetésekről éjszakai tárgyalásukon az Együtt és az MSZP-Párbeszéd képviselői, de néhány egyéni választókerületben biztosan megegyeznek – vélekedett Szigetvári Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel.

Még nincs megállapodás a visszalépésekről az Együtt és az MSZP-P közt

Juhász Péter, az Együtt elnöke (b2), Szigetvári Viktor miniszterelnök-jelölt, valamint Ketskeméty-Rády Magdolna (b) és Baranyi Krisztina országgyűlési képviselőjelöltek

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az Együtt miniszterelnök-jelöltje azt mondta, hogy "nagyon reménykeltő" a tárgyalás, amelyet – közölte – hétfőn folytatnak. Hangsúlyozta, hogy pártja már sokat tett az egyezség érdekében, és "már egy-két előrelépés" a héten is történt.

Az M1 aktuális csatorna műsorában arról beszélt Szigetvári Viktor: az ellenzéki választók azt várják, hogy a lehető legtöbb egyéni választókerületben legyen megállapodás, mert akkor leváltható a Fidesz, ezért széleskörű megállapodásra van szükség. Az együttműködést azonban nem lehet attól függővé tenni, hogy a Jobbik is csatlakozik-e – tette hozzá.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az LMP/Szél Bernadett világosan elmondta: Orbánék leváltásának 2 lehetséges megoldása is van:
1./ Teljeskörű ellenzéki koordináció a DK-tól a Jobbikig, vagy
2./ Legalább 70%-os részvétel a választásokon.

Az első a jelek szerint nem tud megvalósulni, marad a 2-es pont.
Minden párt mozgósítson!
Manhattan
A DK visszalépett széllelbélelt kisasszonyék javára, ezt megtette a Jobbik is? Azzal, hogy Vona levette, lecserélte a gárdista mellényt zakóra, még a gondolkozása nem változott! Finomított a kampányra,de én mégsem bízom benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.