A Magyar Liberális Párt haladéktalanul választ vár arra kérdésre: honnan van az Orbán-kormány államtitkárának, Szabó Zsoltnak több mint egymilliárd forintja, ami egy Belize-ben bejegyzett offshore cégnek a bankszámláján parkol? A Liberálisok szerint Szabó törvénysértést követett el azzal, hogy vagyonnyilatkozatában sem számolt be hatalmas vagyonáról. Elvárjuk, hogy a hatóságok azonnali hatállyal indítsanak vagyonosodási eljárást vele szemben. … (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Na mi van fidesz faszok? Simon 200 milliójánál habzó szájjal verte mindenki az asztalt most meg ennél hatszor nagyobb összegről van szó és csendben lapultok! PATKÁNYOK vagytok!
CsipkeRózsa
Ez az összeg pont hatszorosa Simon Gábor betétkönyvében levő összegnek. Szabó Zsolt ellen mikor kezdik meg az eljárást, szeretném őt is látni szíj-vezetéssel. Gondolom, őt is évekig fogják vizsgálgatni, már mai kezdéssel.
Csizmás Kond
Ezt nem attól kéne megkérdezni aki állította ?
Aki Én
@Csizmás a buta Kondom: Akinek annyi esze van mint neked, az attól kérdezné.
Hellcat
@Csizmás Kond: vs.hu/i/cof-plakat-001-800x533.jpg
csak most nem 200 millió hanem 1200 millió...most is fog szerinted plakátolni ez miatt a CÖF?
Csizmás Kond
@Hellcat: ...az viszont elkerülte a figyelmedet hogy a pénzek egyik is a másik is hogy kerültek a nyilvánosság figyelmébe...
Aki Én
@Hellcat: Hülye ez ahhoz, hogy érezze a különbséget.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...és az is mellékes hogy míg sokaké bizonyított addig ez még sehol ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Erőltesd meg magad egy picit és a kérdésre próbálj meg válaszolni inkább mint hogy visszakérdezel. Köszi. Ha nem megy az se baj...megértem.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...plakátolásról kérdeztél...annyira fontos ?
Nem tudom kiplakátolják-e, de azt remélem, hogy a választások után a rágalmazókat kérdőre fogják vonni...mert amíg a Simon pénze bebizonyosodott addig ez a mostani mittudommi csak feltevés.
Tudsz valami konkrét dologgal előállni vagy te is csak egy újságcikk szerint vallod a tutit ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Hát figyelj nem az ellenzéki média híres arról, hogy sorra bukják el a helyreigazítási pereket...szóval aki itt rágalmaz az egyedül a fidesz-kdnp és a követőik. Látom a márc 15. ei fenyegetőzésével te is azonosulni tudtál.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...nekem most ne gyere a perekkel, azok direkt kampánycélra kiszivárogtatott esetek...
...és a véleményem nem azonosulás mert azelőtt is ugyanez volt.
Hellcat
@Csizmás Kond: Elmagyarázom akkor...fideszes média állít valamit...beperlik őket...csendben elveszítik a pert és jön a helyreigazítás...TEHÁT HAZUDTAK/rágalmaztak...na most ebből kurva sok van csak ezt nem hangoztatják csak az eredeti hazug cikkeket. Nem nehéz ez...értelmesebb embernek gondoltalak, de úgy néz kis csalódnom kellett megint.
Csizmás Kond
@Hellcat: Ez a pereskedő szarakodás csak időhúzás. Néha egyet megnyernek és azzal beetetik a közönségüket...ennyi és nem több. Amúgy valaha Gyurcsány ötletezett azzal, hogy mindenért perelni kell mert az is pénzt hoz...még az ügyvédeiknek is...
...és értelem...az mindenkit a beírásaiban képvisel...és nem a magasratartott orr a jelképe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.