A lap úgy tudja, több milliárd euró vándorolhatott közel-keleti vagy szingapúri számlákra, hogy aztán strómanokon keresztül befektetésnek álcázva jusson vissza Magyarországra. Az ügyben az FBI is nyomoz. A Magyar Nemzet hétfői számában arról ír, hogy az FBI tanúvédelmi programja véd az Egyesült Államokban egy magyar állampolgárt, aki Magyarországon elsikkasztott uniós pénzek külföldre juttatásában játszhatott szerepet. A lap szerint az elmúlt években összesen három-négy milliárd euró, vagyis ezerháromszázmilliárd forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra, ebben játszhatott szerepet futárként a szóban forgó férfi. A lap azt írja, hogy az FBI gyanúja szerint a pénzeket - a kormánypárti politikusoknak visszaosztott jutalékot - jellemzően az MKB-ból, vagy más, a kormány által ellenőrzött magyar bankokból vették fel készpénzben, alkalmanként néhány millió eurós összegben, majd a futárok gyémántban, vagy az arab világ párhuzamos...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@1magyar: Nem gondoltad végig. 1300 milliárd csak az "alkotmányos költésg", amit a túlszámlázásból termeltek ki. Ez azt jelenti ,hogy 1300 milliárd forint nem hasznosult Magyarországon, azaz nem tornaterem, játszótér, gyerekotthon, kórház épült belőle, hanem fideszesek magánvagyona lett belőle amit tisztára mosnak és villákat vesznek itthon, a tengerparton amihez persze jacht is jár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Azért arról ne feledkezzünk meg, hogy az egykori Nyugat-Német kormányban ilyennek nevezték az azon országokba helyezett pénzt, ahol azt "eltették". De a németeknél azért ezt is illett előbb adózni. Afrika, Dél-Amerika és néhány ázsiai ország! Itt tartunk! Dicsőségére az uniónak.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..ha te azt akarod hinni ...:)
bencemacska
@1magyar: ma, 07:40
Amíg ítélet nincs, tolvaj sincs!
Senkit nem lehet bűnösnek tekinteni, míg jogerő ítélet nincs!
Hogy mikor lesz? Azt mi nem tudjuk befolyásolni!!!
Edmond Dantes
Ezzel a hírrel kapcsolatban nekem csak egy bajom van.Az,hogy hihető.A Mészáros,Rogán,Kósa,Tiborcz,Orbán pereputty Gizivel együtt...stb.viselt dolgai hitelesítik.
human
@1magyar: Tényleg. Emlékszem, még én is puffogtam Demszkyre, de aztán már én sem tudom, hogy az rendben volt-e vagy sem. Mindenesetre nem vitte el miatta a fideszes ügyészség láncra verve.
De azért nézd meg Demszki házát az Adrián:
nol.hu/data/cikk/14/53/45/cikk_145345/4205.jpg

És nézd meg Mészáros Lőrinc szintén adriai 700 milliós villáját
img2.hvg.hu/image.aspx?id=beac47f7-c849-4236-8118-9c2300240ed7&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30

Valamint jachtját:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--m4dkyuqi--/c_limit,w_1160/6u3vC5a2LKkCQrESs.jpeg

És magángépét:
zoom.hu/wp-content/uploads/2018/01/all-1-1024x683.jpg

És még ki tudja miét.
Ezért kell éjjel-nappal migráncsozni, hogy ezek a dolgok megmaradjanak.
quadrocopter
"Nekünk az ország az első" -...ahonnét piszok jó, lehet személyi-gazdagodni, a többiek rovására!
Ezért nincs az embereknél pénz! Az ellopott léből egy garis, vadi új országot lehetett volna felépíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.