Duplán kaphatják meg a kormány által a kemény tél miatt nyújtott 12 ezer forintos támogatást azok a családok, amelyek földgázt és távhőt is használnak.

A szerencsések kétszer megkapják a 12 ezer forintos kedvezményt?

Az RTL Klub Híradójának többen is jelezték, hogy mindkét szolgáltatótól értesítést kaptak arról, hogy 12 ezer forintot fognak jóváírni a számlájukon. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egyelőre annyit közölt, hogy a téli rezsicsökkentés minden gázfogyasztónak és a távfűtéses háztartásoknak jár.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ilyen szép kék lánggal nem égett a gázégő az elmúlt 8 évben!!!
Vajon miért is fütyisz, mert üresek a tárolók és telebasszátok mindenféle mocsokkal a gázt, fűtőértéke meg nincs !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Tanyán közmű híján meg lófasz a seggünkbe! Itt nem kell fűteni...!
papa.49
Ilyen szép kék lánggal nem égett a gázégő az elmúlt 8 évben!!!
Vajon miért is fütyisz, mert üresek a tárolók és telebasszátok mindenféle mocsokkal a gázt, fűtőértéke meg nincs !!!
KisGenyo2
@szaboria1:
A 973 Ft-os gáz alapdíjból egy 1 KW-os főzőlap 25,6 órát elmegy. Ha ennél többet főzöl havonta (vagy mennyiségre többet, hogy nem elég az 1kw), akkor gázzal lesz olcsóbb. Ha kevesebbet, akkor villanyal. Felteszem a villanyt az egyéb fogyasztók miatt nem mondja le az ember így annak 154 Ft-os alapdíjával nem számoltam. De 1-2 fős háztartásoknál szerintem csak a főzés miatt, nem biztos, hogy megéri a gáz.
Főleg, ha az ilyen kalandokat szeretnénk messzire elkerülni: hvg.hu/gazdasag/20131028_Igy_jar_aki_villany_helyett_gaztuzhelyet_
Desischado
Ez az egész egy nagy káosz. De nyilván ez nem számít. Mondjuk, ha normál szintre vinnék, az lenne az igazi. De akkor mit lopnának el?!
emerencia
@szaboria1: tegnap 11:33 Arról nem is beszélve, hogy sok házban/lakásban lelketlen villanyszerelők a régi, kis keresztmetszetű vezetékekre kötik be a villanytűzhelyeket... Munkám révén egy időben sok hölggyel beszélgettem akit nem érdekelt, hogy pl. egy társasházban nemcsak a saját hozzátartozóit, hanem azokat a szomszédokat is veszélyezteti, akik meg tudnak sütni bármely sütit légkeverés és egyéb csilivili villanycsoda nélkül is.
terlasz
A levélke mellé mindjárt 3 db csekket mellékeltek a következő 3 havi átalányról. Arról nincsen szó, hogy 12 ezerrel kevesebbet fizessek be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.