Cége néhány év alatt páratlanul sikeres lett, főleg a vidékfejlesztési források lehívásában. A fideszes Horváth István neje, Nestorovic Anica agrártámogatások terén lekörözi a teljes képviselői mezőnyt, 2017-ben 450 millió forintnyi uniós és állami pénzt vett fel – derítette ki a Hvg.hu Horváth István Kósa Lajos államtitkáraként tevékenykedik, felesége pedig sikeres üzletasszonnyá lépett elő az elmúlt pár évben. Tavalyi második helye után idén magasan az elsőre ugrott a politikusfeleségeknek, illetve cégeiknek megítélt uniós támogatások listáján. Cégének, a nagydorogi székhelyű Bikácsi Agrár Kft.-nek 2017 januárja és decembere között ÖSSZESEN 425,2 MILLIÓ FORINTNYI TÁMOGATÁST ÍTÉLTEK MEG A NAGYRÉSZT UNIÓS FINANSZÍROZÁSÚ VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAMBÓL. Az államtitkár horvátországi születésű, de szerb-magyar származású neje néhány éve még angolt tanított a nagydorogi általános iskolában, a Bikácsi Agrárt 2011-ben alapította. Az első évben 4,7 millió fontos veszteséget termelt a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na, látjátok "mi magyarok", a megfeszített munka eredményei beértek. Vagy azokról egy lóf@sz szó sem lehet, itt másról van szó!
Kookas
és az összes parlamenti "képviselő" ezt teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.