Megrohanta a sajtó csütörtökön a felcsúti önkormányzat épületét, ekkor látogatott ugyanis ide Magyarország egyik leggazdagabb és tehetségesebb embere, Mészáros Lőrinc, hogy sokmilliárdos vállalatbirodalma mellett eligazgassa a község mindennapjait is. A 24.hu felvételén látszik, hogy nemzetközi újságírók is próbálták szóra bírni Mészárost, a HBO/Vice riportere például abból az aranyosan naiv feltételezésből indult ki, hogy az ország üzleti zsenije beszélhet angolul. Mészáros a magyar újságíróknak se nagyon akart válaszolni, arra a kérdésre, hogy szerinte akkor is sikeres vállalkozó lesz-e, ha esetleg kormányváltás lesz, Mészáros elmondta, hogy mindig sikeres vállalkozó lesz. A kérdést megkapta kifelé menet is, ekkor már azt válaszolta, hogy akkor még sikeresebb lesz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@nyanya001: ..mert nem volt a Lőrincnek "angol WC"-je. Az anyukája sem az "angol kisasszonyokhoz,járt,és a kamasz Lölö nem volt ott az "angol-keringőnél" a csűrben,ami-
kor gyakoroltak! Még az angolkórt nem ismerem,de kívánom,hogy ő se tudja meg!Komolyan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Mészárosból igen jó vádalkus tanú lesz...a Geci elleni büntető perben!
cs.n.
@lópicigáspár: Ő az ország esze, még a Cukenbergnél is okosabb, mert az még annyira se tud magyarul, mint Mészáros angolul.
nyanya001
"A magyar Konzum Nyrt. értékesítése tavaly 99 százalékot esett, rövid lejáratú hitelei hétszeresre emelkedtek, 86 százalékos leépítésre került sor. Idén? A Konzumé a világ legjobban teljesítő részvénye, a részvények értéke egy ponton több mint ötvenszeresére emelkedett, a cég piaci értéke 142 millió euró"

- foglalja össze a lényeget a cikk elején a Bloomberg Businessweek üzleti lap, hogy aztán gyorsan megadja a magyarázatot a legnagyobb magyar gázszerelő szavaival.
"Talán okosabb vagyok, mint ő" - idézik Mészáros Lőrinc emlékezetes szavait Mark Zuckerbergről, aki februárban egy masszív 20 százalékos Konzum-csomaggal gazdagodott. Mészáros Lőrinc többségi (közvetlenül 53 százalékos) tulajdonában áll az alapkezelő.

Hogy nem vagy okosabb az látható, de az ország, sőt Európa egyik legnagyobb gazembere vagy az biztos. Sőt, a legnagyobb tahó is.
Hellcat
A plusz vicc még az...hogy nyelvtudás nélkül DIPLOMÁD SEM LEHET...meg nem vesznek fel sehova dolgozni bazdmeg...
namihami
Ezzel a nyelvvel már a Vida Ildikónál (szintén Fidesz potentát) kudarcot vallottak.
Nem kellene a külföldi újságírókat egy (persze a Lölő által alapított) magyar nyelviskola elvégzésére kötelezni?
Az ellenzéket továbbra is lehet angolul zaklatni, de a fideszeseket kizárólag a sikeres nyelvvizsga-bizonyítvány előzetes felmutatása mellett lehessen egyáltalán csak megszólítani is. Már a köszönés is csak magyarul mehet az ilyen skriblerek részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.