Mutatjuk az ellenzéki párt módszerét.  Microsoft-botrány: nem feature, hanem bug! – írta Vágó Gábor, aki furmányos módon fejtette ki véleményét Orbán Viktor vejéről. Erre reagált. Hatalmas botrány lehet Tiborcz István microsoftos üzletéből Az Egyesült Államok is vizsgálja az ügyet. Az MTI Országos Sajtószolgálata – belső szabályzatára hivatkozva – eddig szinte soha nem hozott le olyan közleményt, amely Orbán Viktor vejével volt kapcsolatos, de Vágó ezúttal mégis elérte, amit akart. A megoldás akrosztikon (akrosztichon), amikor a sorok kezdőbetűi adnak ki értelmes szöveget.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A jereváni rádió után szabadon: S mit fog csinálni a sitten? Életrajzi regényt ír; "Szerelmi házasságot kötöttem" címmel! =))
csipetke
Bűnözött?Akkor üljön.Ez a természetes,és a teljes vagyonelkobzás.Bár ezek rafkósak,mire odakerül a dolog,egy doboz gyufa se lesz a nevén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.