Visszalépéseket vár a kormányváltást akaró választók 67 százaléka az ellenzéki pártoktól a legerősebb jelölt javára – olvasható a Medián Index által ismertetett kutatásából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nincsenek illúzióim . Ha a fidesznek koaliciós partner kell, a jobbik és az LMP nyelvet lógatva fog beállni hozzájuk. Hisz egy alomból valók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rohács1926
Szél Bernadett szerepelt az Egyenesen-ben Kálmán Olgánál és ismét előadta, hogy ő nagyon meg akart egyezni, no de a többiek… . És ha eddig nem sikerült, akkor most már nem.
A műsorban közvetlenül utána jött Hont András és Dési János . Dési így reagált Szél szereplésére: „Most amikor itt hallgattam Szél Bernadettet … ….. azt hittem, hogy lefejelem az asztalt.”
hirtv.hu/egyenesen/hajra-2457454
Manhattan
@rohács1926: Tehát, széllelbélelt kisasszony hazudik, mint a vízfolyás! Ekkora szégyent!...
Béla333
A hír pontosan így szól:
"Visszalépéseket vár a kormányváltást akaró választók 67 százaléka az ellenzéki pártoktól a legerősebb jelölt javára..."
Ez azért nem ugyanaz.
Egyébként meg a közvéleménykutatók folyamatosan manipulálják a választókat, ez a hír is csupán hit kérdése, hogy igaz, vagy hazugság?!
Én pl. nem várok visszalépést most már senkitől sem, el tudom én dönteni a körzetemben, hogy ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt.
Manhattan
Figyeljétek meg, hogy az LMP fogja meggátolni az ellenzéki győzelmet! Hisz a számára teljesen reménytelen szavazókörzetekben SZÁNDÉKOSAN NEM LÉP VISSZA! Ezzel segítve a Fideszt. Ők már egyszer megtették, van benne gyakorlatuk. De most a nép nem fogja nekik megbocsájtani!
Béla333
Egyszerű a képlet: Aki az eddig a Fidesz-MSZP és a belőlük kivált DK-sok maffia szövetségét szeretné, a közpénz lenyúlásokkal, a pártpénztárnokok mutyijaival, a 70-30%os osztozkodásokkal, az szavazzon a Fideszre, az MSZP-re vagy a DK-ra.
Aki szerint ebből az uram-bátyám világból elég volt, az meg szavazzon a többiekre.
Bűnözőkkel nincs alku!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.