Visszalépéseket vár a kormányváltást akaró választók 67 százaléka az ellenzéki pártoktól a legerősebb jelölt javára – olvasható a Medián Index által ismertetett kutatásából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nincsenek illúzióim . Ha a fidesznek koaliciós partner kell, a jobbik és az LMP nyelvet lógatva fog beállni hozzájuk. Hisz egy alomból valók!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nincsenek illúzióim . Ha a fidesznek koaliciós partner kell, a jobbik és az LMP nyelvet lógatva fog beállni hozzájuk. Hisz egy alomból valók!
Madácsi Pali
Béla333 , csak nem DK-s lett az LMP szavazóinak 2/3-a?
rohács1926
Szél Bernadett szerepelt az Egyenesen-ben Kálmán Olgánál és ismét előadta, hogy ő nagyon meg akart egyezni, no de a többiek… . És ha eddig nem sikerült, akkor most már nem.
A műsorban közvetlenül utána jött Hont András és Dési János . Dési így reagált Szél szereplésére: „Most amikor itt hallgattam Szél Bernadettet … ….. azt hittem, hogy lefejelem az asztalt.”
hirtv.hu/egyenesen/hajra-2457454
Manhattan
@rohács1926: Tehát, széllelbélelt kisasszony hazudik, mint a vízfolyás! Ekkora szégyent!...
Béla333
A hír pontosan így szól:
"Visszalépéseket vár a kormányváltást akaró választók 67 százaléka az ellenzéki pártoktól a legerősebb jelölt javára..."
Ez azért nem ugyanaz.
Egyébként meg a közvéleménykutatók folyamatosan manipulálják a választókat, ez a hír is csupán hit kérdése, hogy igaz, vagy hazugság?!
Én pl. nem várok visszalépést most már senkitől sem, el tudom én dönteni a körzetemben, hogy ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt.
Manhattan
Figyeljétek meg, hogy az LMP fogja meggátolni az ellenzéki győzelmet! Hisz a számára teljesen reménytelen szavazókörzetekben SZÁNDÉKOSAN NEM LÉP VISSZA! Ezzel segítve a Fideszt. Ők már egyszer megtették, van benne gyakorlatuk. De most a nép nem fogja nekik megbocsájtani!
Béla333
Egyszerű a képlet: Aki az eddig a Fidesz-MSZP és a belőlük kivált DK-sok maffia szövetségét szeretné, a közpénz lenyúlásokkal, a pártpénztárnokok mutyijaival, a 70-30%os osztozkodásokkal, az szavazzon a Fideszre, az MSZP-re vagy a DK-ra.
Aki szerint ebből az uram-bátyám világból elég volt, az meg szavazzon a többiekre.
Bűnözőkkel nincs alku!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.