Kész Zoltánnak, Veszprém független országgyűlési képviselőjének válaszolnia kell arra, hogy hol van az a pénz, amelyet Czeglédy Csaba, szocialista politikustól kapott a 2014-es választási kampányának finanszírozására – jelentette ki Budai Gyula országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP) szerdán, Veszprémben.

A kormánypárti politikus azt mondta, egyre nyilvánvalóbb, hogy az április 8-ai országgyűlési választásokon függetlenként induló Czeglédy Csaba és "bűnszervezete" támogatja baloldali és "álfüggetlen" jelöltek kampányát, köztük Kész Zoltánét is, akinek 50 millió forintot adott erre a célra.

Budai Gyula szerint Czeglédy Csaba és bűnszervezete finanszírozta baloldaliak kampányát

Az a kérdés, hogy hol van ez a pénz, mire használta fel ezt az összeget az április 8-ai országgyűlési választáson független jelöltként induló Kész Zoltán -hangsúlyozta.

Felmerül a kérdés, hogy Kész Zoltán egyeztetett- e Gyurcsány Ferenccel, a Demokratikus Koalíció elnökével valamint az MSZP vezetésével kampánya finanszírozásával kapcsolatban – fűzte hozzá. Hozzátette: két egymástól független tanú állítása szerint, Czeglédy Csaba pénzzel támogatta Kész Zoltán kampányát, az érdekeltségébe tartozó Human Operátor Zrt. által foglalkoztatott diákok pedig munkájukkal segítették a kampányt. Czeglédy Csaba ellen jelenleg is folyik büntetőeljárás mindeközben újabb bűncselekmények gyanúja merül fel – hangsúlyozta.

Budai Gyula a Kész Zoltán irodája előtt adott nyilatkozatot követően azt mondta a sajtó képviselőinek, arra vár, hogy képviselőtársa maga adja meg a választ az általa feltett kérdésekre. Kész Zoltán meg is jelent az irodája előtt, majd anélkül, hogy a kapun kilépett volna kisebb szóváltásba keveredett Budai Gyulával az 50 milliós kampányfinanszírozás kérdésében. Végül Kész Zoltán közleményt nyújtott át a kerítésen a sajtó képviselőinek, amelyben "a Fidesz-propaganda hazugságainak" nevezte az ellene felhozott vádakat. A közleményben kitér arra is, hogy nem kapott pénzt kampányfinaszírozásra Czeglédy Csabától.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Figyelj, Budai! Még ha így lett volna is, akkor is silencium! Mennyivel is finanszírozzuk közpénzből a fidesz idióta kampányát???
A "család támogatásokról" nem is beszélve! Felelősségre vonnak bárkit? Még a tényleges sikkasztás, közokirat hamisítás sem bűncselekmény Polt szerint, ha fideszesről van szó!
Úgy, hogy kéretik kevesebbet lódítani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Figyelj, Budai! Még ha így lett volna is, akkor is silencium! Mennyivel is finanszírozzuk közpénzből a fidesz idióta kampányát???
A "család támogatásokról" nem is beszélve! Felelősségre vonnak bárkit? Még a tényleges sikkasztás, közokirat hamisítás sem bűncselekmény Polt szerint, ha fideszesről van szó!
Úgy, hogy kéretik kevesebbet lódítani!
rohács1926
Ez a duma egy mély szinten tartása a húgyagyúaknak, a széthazudott agyúaknak. Tehát a hívőknek.
És van még számukra egy hasznos mellékterméke is. Képesek frusztrálni a gondolkodni képes, tisztességes embereket.
papa.49
Buditulokgyufa már hiába nyalsz kiestél a piszisből be se jutsz a hodályba melegedni !!!
Clavigo
Halottlátó BudiGyuszi... A nemzethhh meztelen csigája.
rohács1926
@Clavigo: ma, 16:03
Talán már álmodni sem mer arról, hogy van némi kalcium a gerincében.
Persze, hogy nem; ahhoz egyáltalán gerinc is kéne.
cs.n.
Ezek egyre nevetségesebbek. Nagyon teli már a gatyesz.
quadrocopter
Tehát akkor a Törpe Uszkár nyomoz, nem a szügyészség?
Hogyan is volt az, amikor simán belebuktál az 1242 "szoci balhéba" és egy időre a Geci is félretett, eldugott a nyilvánosság elől?
Hagyó csókoltat, te pöcs!
Na, ezért vagy te hiteltelen, törpe maki!
mackoka46
@justhpeter: Már nem tud nyalni, elvásott a nyelve.
Zeta
Már megint a "budai"!?
Volt már ez orvosnál? Zacher doki látta már, a sürgősségin?
human
A fidesz elmebeteg kampányáról az amcsi kampány jut eszembe. Ott egy férfi fegyverrel ment be egy pizzériába, mert elhitte az álhíreknek, hogy ott a demokraták pedofil hálózata gyerekeket tart fogva.
Szóval van még lentebb.
desiro
Már régen olvastam a hülye pondróról.
Ezek szerint még tart a hülyék versenye???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.