Szerelmi háromszögnek vethetett véget információink szerint Cs. Gábor, amikor hidegvérrel kivégezte ismerősét, egyben vetélytársát, K.-t.

A Blikk információi szerint a fiatal – amellett, hogy brutálisan megcsonkította ismerősét, levágva annak nemi szervét – hetvennégyszer szúrte meg a nála lévő pengével K.-t, majd a vérbe fagyott tetemet hátrahagyta egy városszéli, elhagyatott vasúti sínpáron, és kereket oldott. A Blikk szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi a végzetes napon véres ruhában, zavartan megjelent a kórházban, és azt hajtogatta szakadatlan: „megöltem valakit!” A különösen viselkedő embert állítólag hazaküldték.

Halálra szurkálta, majd megcsonkította riválisát a nyíregyházi férfi

Cs. Gábort a bejelentéstől számítva alig egy órán belül, az otthonában fogták el a rendőrök, majd ezt követően a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra vitték. Úgy tudjuk, a férfi kihallgatásán együttműködött a hatóságokkal.

Tegnap délután a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója harminc napra elrendelte ügyfelem előzetes letartóztatását – árulta el Papp Erika, Cs. Gábor védője, aki azt is elmondta, hogy a döntés ellen a gyanúsított nem élt fellebbezéssel, hanem tudomásul vette azt.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Ezek a migránsok nem a nyugdíj kellett neki.Állítsuk meg a migránsokat mert ezeket nem fogjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.