Bagatell választási csalások helyett a demokráciát aknázták alá azzal, hogy brutálisan szűkítették a szavazók tájékozódásának és a választási eljárás ellenőrzésének lehetőségét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Azért időnként frissíthetnék a listájukat fideszék! Akkor nem keresték volna telefonon az elhunyt életempárját, és nekem sem küldött volna a napokban Orbán arra a névre levelet, amit a 2014-s választásnál elírtak, aztán korrigáltak. A korrekcióig már nem jutottak az adatlopásban/"hivatalos megszerzésben".
Peller Anikó
@Nessy: minek? Szerinted ez a fontos nekik?
Nessy
@Peller Anikó: Igazad van! Így viszont verhetik nemzetiszínű féltéglával a mellüket, hogy ők mindenkit megkeresnek, mindenkivel "konzultálnak", és mindenki őket fogja választani, hiszen lám, mekkora szimpatizáns táboruk van.
kereső
@Nessy:10:13 Most min csodálkozol? Hiszen még a "holt lelkek! IS őket támogatják.Bizonyitékuk is van róla.
Nessy
@kereső: Hát, alapjában ők is "határon túliak"! Ki vízszintesen, ki függőlegesen!
Clavigo
@Peller Anikó: Kösz..:) Nem kellett volna... Én inkább a félkegyelmű , fartúró szamárkanca- ( @Shikari: ) válaszára lettem volna kíváncsi..:) :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.